Klar for Brighton

Elisabeth Terland (21) er klar for den engelske klubben Brighton & Hove Albion.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån.

Terland reiste fra Bergen torsdag morgen, og kursen ble satt mot Brighton for å gjennomføre den medisinske testen og skrive under på kontrakten med sin nye klubb. Mandag var alle papirer i orden.

– Vi mister en god spiller som har gitt oss mange målpoeng. Vi ønsker Terland masse lykke til videre i karrieren, sier sportssjef for SK Brann Kvinner, Olli Harder.

Midtbanespilleren kom til Brann (Sandviken) før 2021-sesongen. Hun fikk totalt 32 kamper, 15 mål, ett cupsølv og ett seriegull, men nå fortsetter altså karrieren til landslagsspilleren i England.

– Jeg har hatt det helt fantastisk her i Brann, og det har vært skikkelig vanskelig å ta et valg. Men dette føles som et riktig steg for meg og min videre utvikling som fotballspiller. Jeg er takknemlig for alt klubben har gjort for meg og tiden jeg har hatt her i Bergen. Jeg vil takke alle i og rundt klubben og ikke minst supporterne. På gjensyn, avslutter Elisabeth Terland.

Første treningskamp for Elisabeth Terland og Brighton er mot ingen andre enn Alexander Straus sitt nye lag, Bayern München.

SK Brann Kvinner spiller endelig seriekamp igjen onsdag kl. 20.00 borte mot Arna-Bjørnar, etterfulgt av hjemmekamp på Stemmemyren mot Lyn søndag 7. august kl. 15.00. Kjøp billetter her

Annonse fra Obos-ligaen: