18-åring klar for Brann

Cassandra Ella Bogere (18) kommer til Brann fra Røa på utlån ut året med utgangspunkt i en permanent overgang etter sesongen.

Annonse:

Cassandra Ella Bogere spilte ungdomsfotball for Grüner. I 2019 tilbrakte hun en kort periode i Nordstrand, før hun samme år gikk videre til Skeid. Der fra gikk hun til Røa i 2022, og har spilt seg fast inn på Toppserie-laget.

Nå har midtbanespilleren skrevet under på en avtale med Brann ut året med utgangspunkt i en permanent overgang etter sesongen, og kommer til Bergen etter sommerpausen i juli.

– Grunnen til at jeg velger å komme til Brann er fordi jeg føler at det er en klubb jeg virkelig kommer til å utvikle meg i. Det er også utrolig kult å se hvordan Brann satser på kvinnesiden, sier Bogere.

18-åringen har også tolv aldersbestemte landskamper for Norge. På spørsmål om hvordan hun beskriver seg selv som spiller, svarer hun:

– Jeg er en offensiv spiller og en god ballfordeler som liker å ha ballen i beina. Jeg gir alt for laget.

Gleder seg til å bli en del av Brann-familien

I mai fikk hun en forsmak på hva som venter henne i Bergen, da Røa besøkte Stadion i en kamp som endte 1–1.

– Det ga meg et veldig godt inntrykk av Brann og Bergen. Det å spille på Stadion var utrolig gøy, og det er kult at det er så mange som kommer på kamp og at supporterne er så engasjerte, sier hun.

Det gjenstår noen kamper for Røa og en sommerpause før hun pakker kofferten og setter seg på flyet mot Bergen, men hun har en klar melding til supporterne:

– Jeg gleder meg utrolig mye til å spille foran dere. Det har alltid vært en drøm å spille for en slik klubb med en så bra supporterkultur og jeg ser virkelig frem til å bli en del av Brann-familien.

Fremtidsrettet signering

Sportslig leder Aleksander Olsen har fulgt Bogere over en lengre periode, og ser på henne som en spiller som vil passe utmerket inn i måten Brann tenker på.

– I samspill med våre fantastiske supportere og støtten vi har i klubb, by og samarbeidspartnere, vil dette være en veldig fremtidsrettet signering. Cassandra er en midtbanespiller som kan bekle både en anker og en indreløper rolle. Hun har en veldig god fysikk, uredd med ballen og er mobil med et stort potensiale, sier Olsen.

Første mulighet til å se Bogere i aksjon for Brann, blir ikke før i august da Toppserien starter igjen etter sommerpausen. Neste hjemmekamp for Brann er onsdag 3. juli kl. 19.00. Da er det storkamp mot Vålerenga, og det trengs god støtte fra tribunen. Kjøp billett til kampen her.

Annonse fra Eliteserien: