Klar for Brann: – En drøm

Bergenseren Joachim Soltvedt (27) er klar for Brann, og kommer fra Sarpsborg 08. Han har signert en kontrakt med Brann som strekker seg ut 2026.

Annonse:

– Det er deilig å være på plass. Det gikk veldig fort nå på slutten, men dette er noe jeg har sett frem til i lang tid. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Soltvedt til brann.no. 

27-åringen er fra Bergen, og startet sine barndomsår i Lyngbø. Senere gikk turen til noen år i Brann-Akademiet, før han reiste videre til Åsane, Sogndal og sist Sarspborg 08. 

Klar med en gang

Soltvedt kom til Bergen mandag kveld, gjennomgikk den medisinske testen og skrev under på avtalen med Brann som strekker seg frem til utgangen av 2026. 

– Jeg hadde en veldig fin tid i Brann som ungdom, og jeg er veldig glad for å nå komme tilbake som en voksen spiller, sier han. 

Denne sesongen har han spilt det meste for Sarpsborg 08, og står med ti målpoeng så langt i Eliteserien. 

– Jeg er en hardtarbeidene offensiv venstreback, med et godt venstreben, sier han om egne kvaliteter. 

Allerede i dag har han sin første trening med Brann, og vil være spilleklar allerede til torsdagens play-off kamp i Conference League mot AZ Alkmaar. 

– Vi er veldig glad for å ha fått i havn en avtale som gjør at Joachim blir Brann-spiller. Han har vært veldig god for Sarpsborg 08 i Eliteserien, kjenner Brann godt og har hjertet i klubben, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

J.png

 

Annonse fra Eliteserien: