Kjære supporter og samarbeidspartner

2020 nærmer seg slutten og det tror jeg mange synes er helt greit. Det ble et år vi helst vil glemme på mange måter, men alltid kommer til å huske.

Annonse:

Sammen har vi stått side om side gjennom et år og en situasjon jeg håper vi aldri får oppleve igjen.

Endringene fra uke til uke, usikkerheten, mangelen på fysiske møteplasser og fellesskap som vi alle er så glad i - og det at vi ikke har klemt hverandre på ti måneder! Det som er så fantastisk med fotball og SK Brann er at det samler folk og at vi deler øyeblikk med både kjente og ukjente. Men i år har ikke det vært lovlig.

Dette var året der vi skulle åpne ny Store Stå. Dette var året der vi endelig skulle åpne pub til de syngende supporterne og stemningen skulle bli bedre enn noe gang. Men isteden ble det utsatt serieåpning i tre måneder og 200 som fikk komme på kamp.

Men likevel har klubbens supportere og trofaste samarbeidspartnere bidratt på rørende måter. Gjennom helsebilletten og kjøp av rundt 16.000 fiktive billetter til «Rekordkampen» har supporterne kommet med viktige bidrag til klubben i en enormt krevende periode økonomisk. Flere partnere bidro også villig til de initiativene. Ekte lidenskap har 4698 navn står det på en stor navnevegg på utsiden av Sparebanken Vest-tribunen. Det er navnene til alle som valgte å gi årets partoutkort i gave til Brann, selv om man ikke visste hvor mange kamper man fikk sett. Flere av klubbens største og mest lojale partnere har også forlenget sine avtaler, selv om det har vært krevende tider for dem også. Det setter vi enormt stor pris på, og det viser hva Brann betyr for så mange.

Det har blitt oppturer og nedturer, og dere har alle deres spesielle minner fra 2020-sesongen.

Kanskje er det da vi i første kampen slo Haugesund 2-1 på overtid og uken etterpå slo Viking hjemme. Der i tillegg Ali reddet en straffe fra Tommy Høiland.

Da vi kriget til oss tre poeng i Molde med Robert Hauge som trener og Vegard Forren i midtforsvaret.  Kanskje øyeblikket der Bamba scorer på Nadderud og gir Kåre verdens beste klem. Eller – og dette er min favoritt – to scoringer på 59 sekunder på Lerkendal og 3 poeng! Det er derfor vi elsker fotball, slike øyeblikk som gjør de kjipe dagene verdt det og som gjør at Sportsklubben Brann alltid vil være en del av livet vårt. Det er få andre ting i livet som kan gi de samme følelsene som den seieren i Trondheim akkurat i år.

Eller kanskje du fra 2020 husker sommermånedene da BA og BT hadde livedekning utenfor Stadion flere dager i strekk og det skjedde mye. Vi er takknemlig for at de lokale mediehusene bruker så mye ressurser på å følge klubben, slik at alle dere som aldri får nok av Sportsklubben Brann får info om klubben. Vi prøvde å gi bittelitt 16. mai-følelse med 2 x 45 min sending fra Stadion sammen med gjengen i Ballspark.

Det har vært videointervjuer fra hjemmekarantene og en meter avstand i snart ett år.

La oss gå inn i det nye året med takknemlighet over at vi fikk gjennomført Eliteserien i 2020, at vi er friske og at fotball er en del av livene våre.  At klubben har verdens beste supportere og samarbeidspartnere, i verdens beste by og at det snart er et nytt år og en splitter ny sesong.

Håper dere alle har hatt en fin julefeiring og jeg gleder meg allerede til vi sees til nytt år og nye muligheter!

SAMMEN skal vi oppleve mange flotte øyeblikk, jobbe målrettet og offensivt for å alltid blir litt bedre på alle områder.

Riktig godt nyttår supporterne, samarbeidspartnere, frivillige og alle andre med hjerte i Brann!  

Mvh,

Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann. Klikk på videovinduet over for å se en kort oppsummering fra 2020-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: