Kick-off blir avlyst

Årets kick-off på USF Verftet med Hjerteslag blir avlyst.

Annonse:

– Etter utviklingen med koronaviruset den siste tiden har vi besluttet å avlyse årets kick-off. Vi har hele veien hatt tett dialog med våre egne leger, Folkehelseinstituttet og Bergen kommune om situasjonen. For å minimere muligheten for å spre smitte er dette en avgjørelse vi var nødt til å ta. Å samle så mange mennesker til et innendørsarrangement med dagens situasjon, ville vært både i strid med anbefalingene fra helsemyndighetene og uansvarlig, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen. 

Kick-off var planlagt 1. april på USF Verftet sammen med bandet Hjerteslag. I tillegg til konsert, skulle årets spillere og trenerteam presenteres på scenen.

Alle som har kjøpt billett vil få denne refundert og har allerede mottatt informasjon om dette på e-post. Selv om arrangementet 1. april blir avlyst ønsker Brann, USF Verftet og Hjerteslag å gjennomføre et arrangement på et senere tidspunkt. 

Fra før er den planlagte treningsleiren til Marbella avlyst, og det er innført en rekke tiltak på Stadion for å minimere risikoen å bli smittet og smitte andre. 

Annonse fra Eliteserien: