Keepertalent har signert for SK Brann kvinner

20-åringen Hanne Larsen har signert en kontrakt med Brann ut 2022. Keeperen kommer fra Medkila som spiller i 1. divisjon.

Annonse:

– Denne overgangen er perfekt for meg, og jeg føler det er et riktig steg å ta for min karriere slik at jeg kan videreutvikle meg som keeper. 

Hanne Larsen kommer fra Narvik, og har spilt for Medkila i fire og en halv sesong. Hun har vært et klart førstevalg bak stengene der, og står med 89 kamper og ett mål. Hun har trent sammen med Brann-laget de to siste ukene, og fredag signerte hun altså en kontrakt med klubben.

– Det er stort å få signere for Norges beste lag, og jeg gleder meg veldig til det som er i vente. Jeg har kommet godt inn i spillergruppen, og jeg gleder meg veldig mye til å bli enda bedre kjent med de.

Gode kvaliteter

Brann-trener Aleksander Straus er glad for å få Hanne Larsen inn på laget. 

– Vi skal spille mange kamper i år og var nødt til å sikre oss på keeperplassen. Med Hanne på laget får vi en ambisiøs spiller med gode kvaliteter. Nå kommer hun inn i et større miljø, og jeg er sikker på at hun kommer til å ta nye steg her hos oss i Brann. 

Straus x larsen signering.jpg

20-åringen har også spilt 21 aldersbestemte kamper så langt.

– Jeg kjenner Hanne godt fra aldersbestemte landslag, og hun er et stort og spennende keepertalent, sier Straus til Brann.no

Hjertelig velkommen til Bergen og Brann, Hanne!

Hanne Larsen keeper trrening jan.jpg
Her er Hanne Larsen på Brann-trening tidligere denne uken.
Foto: Janne Håland, Brann.no.

Lørdag kl. 15.00 spiller SK Brann Kvinner treningskamp mot Arna-Bjørnar på Åsane Arena. Kjøp billetter til kampen her. 

Annonse fra Eliteserien: