Julis eneste Eliteserie-kamp på Stadion

Visst du at du bare har én sjanse til å se Brann spille Eliteserie-fotball på hjemmebane i juli? Bli med å fylle opp Stadion mot Haugesund, lørdag 13. juli klokken 19.15.

Annonse:
  • Foto: Paul S. Amundsen/NTB.

«Hæ?! Bare én kamp på Stadion med herrene i juli? Slutt å tull. Dokkar spelte jo bare én kamp der i juni også!!!»

Ja, det er riktig! Kampen mellom Brann og Haugesund lørdag 13. juli klokken 19.15 er faktisk den eneste muligheten til å se herrelaget fra tribuneplass i juli. Brann har fått flyttet flere av de neste hjemmekampene for spill i Europa, men hjemmekampen mot nederlandske Go Ahead Eagles spilles ikke før i august. 

Derfor bør man stikke inn her og kjøpe billetter allerede nå. Det nærmer seg 12.000 solgte billetter allerede. 

Lørdag klokken 19.15, Brannbutikken har fått fylt opp lageret. Fotballpuben stiller med sin nye uteservering mellom SPV og Frydenbø-tribunen, mens Bien og Pizzabakeren serverer mat like bortenfor. Brann henger med i toppen. Det kan vinnes signerte drakter i pause-Kahooten.  Bli med å fylle opp Stadion.

Kampen i 2. kvalifiseringsrunde i Conference League spilles torsdag 1. august, og billetter kommer for salg i uke 28 (8.-14. juli). 

Går Brann videre fra den blir det nye kamper 8. og 15. august, men om det er hjemme eller borte først vites ikke i skrivende stund. 

Brann–Haugesund, lørdag 13. juli klokken 19.15. Billetter her.

Annonse fra Eliteserien: