Jublet for sitt første Brann-mål

Men Taijo Teniste var selvsagt ikke tilfreds med at seieren glapp.

Branns eneste mål i 1-1-kampen mot Lillestrøm ble scoret av Taijo Teniste. Selv om backen scoret sitt første eliteseriemål i Brann-drakt og ble kåret til hjemmelagets beste spiller, var han skuffet over at laget hans ikke vant.

- Jeg følte vi hadde god kontroll mesteparten av kampen, og at vi skapte nok sjanser til å drepe kampen. Derfor føles dette som to tapte poeng, sier Teniste, som ikke vektlegger hvem som scoret.

- Jeg prøvde bare å sette ballen i mål, noe jeg heldigvis lyktes med. At det er jeg som scorer betyr likevel ikke så mye når vi ikke klarer å vinne en kamp jeg synes vi dominerer, påpeker han.

Takker hjemmefansen

Selv om Brann kontrollerte store deler av kampen, skulle det ta over en time før hjemmelaget klarte å score kampens første mål. Teniste trekker frem hjemmefansens støtte som særlig verdifull etter den frustrerende åpningen av kampen.

- Vi hadde god kontroll, og jeg visste at vi bare måtte være tålmodige. Jeg var ganske sikker på at vi kom til å få en sjanse til å ta ledelsen, forklarer backen.

Han syntes det var ekstra surt at Lillestrøm utlignet helt mot slutten av kampen.

- Hjemme skal vi ta tre poeng, med den fantastiske stemningen som alltid er her. Jeg ønsker å rette en stor takk til fansen for det, sier estlenderen.

Roser lagkamerater

Brann møtte Lillestrøm med en fersk defensiv konstellasjon. Teniste skryter av keeper Markus Olsen Pettersen i målet og debutant og midtstopper Christian Eggen Rismarks innsats etter kampen.

- Jeg synes de gjorde en veldig god jobb. De er begge gode spillere som jeg liker å spille med. Jeg føler vi har en god relasjon i dag og at samarbeidet fungerer bra i forsvar, sier han.

Selv om Eliteserien tar en liten pause blir det ikke ferie på Teniste. Han skal på landslagssamling med Estland som møter Finland og Ungarn i Nations League.

- Jeg har en flyavgang i morgen tidlig til Estland. Jeg gleder meg til å treffe lagkameratene og til å gjøre en innsats for landet mitt, forteller han.

Etter landslagsspillet gleder han seg til den spennende innspurten i Eliteserien.

- Vi må fokusere på oss selv og prøve å vinne alle de resterende kampene. Det er så mange overraskende resultater nå mot slutten av sesongen at alt kan skje, avslutter Teniste.

Brann - Rosenborg er neste kamp på Stadion. Den spilles søndag 28. oktober klokken 20.00 og billettsalget pågår nå.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: