Jensen Wassberg har signert ut 2026

Like før jul satte Niklas Jensen Wassberg (19) navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Brann. Den nye avtalen gjelder ut 2026-sesongen.

Annonse:

– Jeg er veldig glad for å ha signert en lengre avtale med Brann. Klubben betyr mye for meg, og nå ser jeg frem til å være her i flere år fremover, sier Jensen Wassberg til brann.no.

19-åringen kom til Brann før 2021-sesongen og markerte seg tidlig da han scoret i sin første seniorkamp noensinne. Det skjedde i en treningskamp mot Bodø/Glimt i Vestlandshallen.

Ser frem til ny sesong

I 2023-sesongen har Jensen Wassberg vært på banen i 24 obligatoriske kamper, men sesongen har ikke blitt helt som han ønsket for sin egen del. Flere småskader har gjort at han ikke har vært tilgjengelig for å spille alle kampene, og 13 av kampene hans i år har han blitt byttet inn i.

– Jeg skulle gjerne ha spilt mer, men skader har satt sitt preg på sesongen. Inn i 2024 og årene fremover håper jeg å legge skadene bak meg og ta enda større steg for å bli en enda bedre fotballspiller i Brann, sier 19-åringen.

Som barnebarnet til Brann-legenden Roald «Kniksen» Jensen, og sønn av tidligere Brann-kaptein Roy Wassberg har forventningene til 19-åringen vært der gjennom hele livet. De siste årene har det også vært et stort fokus på kontrakt og kontraktslengden hans.

– Det har blitt utrolig mange spørsmål om kontrakt og Brann-fremtiden min. Med denne nye avtalen vil jeg fokusere fullt på fotballen her i Brann i årene som kommer, og jeg ser veldig frem til å komme i gang igjen over nyttår, sier Jensen Wassberg.

Som resten av laget har han nå ferie til starten av januar, men Jensen Wassberg tok seg er tur innom Stadion i ferien for å forlenge kontrakten sin med Brann.

– Vi er veldig fornøyd med at Niklas nå har signert en ny og forlenget avtale, som gjør han til Brann-spiller i tre år til. Både på grunn av stamtavlen og diskusjoner om kontrakt har det vært mye mas for en ung gutt, som fortsatt bare er 19 år. Den nye avtalen er bra for oss og bra for Niklas, og kan gi han bedre ro til å fortsette å utvikle til en enda bedre fotballspiller i årene som kommer, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes.

Annonse fra Eliteserien: