Jensen Wassberg har forlenget

Brann og Niklas Jensen Wassberg er enige om en ny kontrakt. Den forlengede avtalen strekker seg ut 2024.

Annonse:

– Det føles veldig bra å få ny kontrakt i orden. Brann betyr veldig mye for meg, og nå gleder jeg meg skikkelig til ny sesong, sier Niklas Jensen Wassberg til brann.no.

18-åringen kom til Brann fra FK Fyllingsdalen før 2021-sesongen, og markerte seg allerede i sin første seniorkamp noensinne. Da scoret han i en treningskamp mot Bodø/Glimt i Vestlandshallen. Tross sin unge alder ble ha tatt opp i A-stallen i sine første sesong i Brann og fikk sin Eliteserie-debut borte mot Molde, 16. mai 2021 – bare 16 år gammel.

Avklaring før sesongoppkjøringen

Jensen Wassberg har vært på banen i 34 obligatoriske kamper for Brann og scoret fem mål. Han har også vært fast inventar på aldersbestemte landslag, både i sin egen årgang og sammen med dem som er ett år eldre.

Nå går han inn i sin tredje sesongoppkjøring med Brann, og for 18-åringen var det viktig å ha avklart kontraktssituasjonen tidlig.

– Det er deilig. Nå kan jeg fokusere på det som er viktig, og det er fotballen. De siste månedene har det vært mye fokus på kontrakten, så det er deilig at det nå er avklart, sier Jensen Wassberg.

Brann starter opp igjen etter ferien i dag, og sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen er godt fornøyd med å ha fått til en avtale med Jensen Wassberg.

– Det er fantastisk å ha fått denne forlengelsen i orden. Niklas er et veldig stort talent i sin årgang, og en unik spiller. Vi er veldig glad for at han nå har forlenget kontrakten sin med Brann, samtidig som vi vet at det er interesse for han fra andre klubber, sier Nagel Jacobsen.


Annonse fra Eliteserien: