Japhet tilbake fra skade

Etter forrige landslagspause ble midtstopperen Japhet Sery Larsen skadet. Han har mistet de siste tre kampene i Eliteserien, men er endelig klar til dyst mot Sandefjord.

Annonse:

– Skaden kom etter forrige landslagspause, der jeg hadde spilt to fulle kamper. Jeg kjente en liten overbelastning i hamstringen. Jeg var helt ute i tre uker, før jeg nå den siste tiden har begynt å trene fullt.

Sery Larsen mistet de tre siste kampene i Eliteserien, men fikk endelig spilt igjen forrige søndag mot Bjarg. Etter en del skader i forsvarsrekken til Brann syns dansken det er godt å være tilbake og gleder seg til de fire siste kampene.

– Jeg gleder meg veldig til å spille igjen. Alle kampene fremover er viktige. Vi har spilt veldig godt de siste kampene, og vi har absolutt mulighet til å vinne de neste. Vi hadde fortjent flere poeng i noen av de tidligere kampene, så jeg håper marginene er med oss fremover, men vi tar alle poeng vi kan få. 

Brann har hatt en god periode med godt spill de siste kampene, men som Sery Larsen selv sier, har ikke marginene vært helt på Branns side. 

– Vi har fokus på mye av de samme tingene nå inn mot innspurten.Vi har hatt fokus på den offensive delen, hvordan vi behandler ballen på motstanderens halvdel. Det lykkes vi fint med mot Bjarg. 

Den siste kampen før landslagspausen endte med poengdeling på Stadion mot Rosenborg. 

– Resultatet mot Rosenborg har hatt stor innvirkning på motivasjonen i spillergruppen. Samtidig syns jeg vi fortjente å vinne kampen. Vi er selvfølgelig fornøyd med å få ett poeng, men vi er bevisste på hvor bra vi spilte og at vi er mer enn gode nok til å slå de.

Neste hjemmekamp er mot Molde 28. november. Billetter til kampen kan du kjøpe her 
Søndagens kamp mot Sandefjord kan du se på Discovery+ og Eurosport+ fra kl. 17.00.

– Støtten vi har fått fra supporterne har vært enorm frem til nå. Den har hjulpet oss mye. Jeg glemmer blant annet aldri støtten vi fikk borte mot Mjøndalen, det var helt fantastisk. 

Annonse fra Eliteserien: