Jakter sin første seier

Brann-keeper Markus O. Pettersen har fått mye ros for sine første kamper, men påpeker at det er trepoengere han trenger.

Annonse:

Unggutten fra Askøy har voktet Brann-målet i de to siste kampene og skal gjøre det mot Lillestrøm søndag kveld også. Det har blitt mange positive tilbakemeldinger, både direkte fra trenerne og fra publikum, men keeperen er nøye med å påpeke at han først og fremst jakter på sin første seier med A-laget.

På sine tre A-kamper, én i fjor og to i år, står han med to uavgjorte og ett tap. 

- Det er selvfølgelig kjedelig at vi at ikke har tatt tre poeng i noen av de to kampene jeg har spilt. Jeg vil gjerne være med på en seier mot Lillestrøm, sier keeperen.

Han er klar over at Lillestrøm-spillerne er fysisk tøffe, men gleder seg:

- Det blir sikkert intenst og mange dueller foran mål, men det skal gå fint. Hjemme på Stadion er målet alltid å vinne, men selv om Lillestrøm kjemper i bunnen vet vi at vi møter et bra lag, minner Pettersen om.

Det er nok å se på resultatene fra i vår, med 1-1 i serien og tap i cupen for åråsenklubben.

Målet er å holde nullen

Denne uken var Samuel Sahin-Radlinger tilbake i Bergen etter kneoperasjonen som ble gjort i Tyskland. Han kan være aktuell for kamp igjen i løpet av oktober, uten at Markus Pettersen tenker så mye på det.

- Jeg gjør det jeg kan for laget i hver kamp. Om jeg får stå mange kamper, eller bare noen få i år, tenker jeg ikke så mye på. Akkurat nå er det bare Lillestrøm-kampen som gjelder, påpeker han.

19-åringen har fått skryt for innsatsen etter sine to første kamper. Etter Tromsø-tapet sa han følgende om akkurat det:

- Tapet ødelegger egentlig den gode følelsen. Men jeg synes jeg spilte en grei kamp, svarte han.

I ettertid har keeperen analysert innsatsen sin sammen med trenerne. Det er alltid noe å utvikle, men Pettersen sitter igjen med en god følelse etter ilddåpen i Brann-målet.

- Målet mot Lillestrøm må være å holde nullen og vinne kampen. Først da vil jeg være fornøyd, påpeker han.

Det er avspark klokken 20.00 søndag kveld.

Kjøp billetter

Annonse fra Obos-ligaen: