Inviterte Tromsø og Aalesund til miniturnering

Brann sitt gatelag har denne uken hatt besøk av Tromsø og Aalesund sine gatelag til miniturnering på Nymarksbanene. I tillegg sto sosialt samvær og utveksling av erfaringer på agendaen.

Annonse:

Turneringen og arrangementet gikk over to dager, tirsdag og onsdag. I tillegg til de tilreisende lagene fra Tromsø og Ålesund stilte Psykiatrialliansen lag i miniturneringen og Fotballstiftelsen var med på hele opplegget. Tirsdagene hadde Brann, Aalesund og Tromsø fellestrening.  

– Vi har fått fantastiske tilbakemeldinger både spillere og støtteapparatene til de som var her. Folk trivdes veldig godt, sier Linn Hæreid som er ansvarlig for samfunnsprosjekter i SK Brann. 

Gatelaget er et tilbud til personer som har hatt eller har utfordringer med rus. I Brann har gatelaget eksistert i fire og et halvt år. Tromsø og Aalesund sine lag har ikke holdt på like lenge, så utveksling av erfaringer var en viktig del av programmet. 

– De tre hovedmålene med turneringen var å bli bedre kjent med de andre lagene, gi spillerne kamptrening mot like lag og skape felles opplevelser, sier Hæreid. 

For det var ikke bare fotball som sto på programmet. Tirsdag var alle på Akvariet og spillerne på Brann sitt gatelag stilte selvsagt opp som guider for gjestene. Onsdag var selve turneringen og Brann-laget tok seg helt til finalen, der det ble tap for Psykiatrialliansen etter straffesparkkonkurranse. 

– Under turneringen bøttet regnet ned og det blåste. Alle var gjennomvåte, men likevel var humøret på topp og det var en fantastisk stemning, sier Hæreid. 

Vil du lære mer om gatelaget og kanskje vil bli en del av det selv? Sjekk info om gatelaget her!

Annonse fra Eliteserien: