Inviterer til FIFA22-turnering på Stadion

Brann inviterer til FIFA22-turnering på Stadion lørdag 30. oktober, sammen med Telia, Coop og Fjordkraft. I tillegg blir det flere aktiviteter og premier utover dagen.

Annonse:

Her er praktisk informasjon om selve turneringen: 

Det spilles i 2-mot-2 formatet. Det er plass til 72 lag (144 spillere) i turneringen. Påmeldingen skjer i dette skjemaet eller nederst i saken. Det er ingen aldersgrense, og foreldre og barn kan melde seg på som ett lag. Playwell står for gjennomføringen av turneringen. 

Om kampene: 

  • Turneringen spilles på PlayStation 4.

  • Regler: Vanlig avspark, ingen spesielle lag, landslag er OK.

  • Man får ikke bruke samme lag, laget med yngste spillere velger først.

Innsjekk og registrering skjer fra klokken 11.30-11.50, og oppmøte er ved inngang 9 i SPV-tribunen. Klokken 12.00 starter de første kampene. Gruppespillet vil ta rundt 3,5 timer, før det er tid for sluttspill. 

Sluttspillet starter ca. kl. 15.30 og streames på SportsklubbenBrann - Twitch.

Man kan vinne 3 gamingstoler fra Coop, t-skjorter og hettegensere fra Telia, og gaming-gensere fra Fjordkraft.

Møt Prebz! 

Prebz fra "Prebz og Dennis" kommer til Stadion for å kommentere utvalgte kamper i sluttspillet. Det vil også være mulig å få bilde og autograf av Prebz! 

Andre ting som skjer

Utenom 2-mot-2-turneringen skal det spilles en singelturnering med 32 inviterte spillere. Disse er enten proffer, tidligere proffer eller spesielle inviterte. 

Det blir også egen Mario Kart-stasjon der premien er gavekort fra Telia på 500 kroner.

Det blir foredrag til både gamere og foreldre, samt andre spill og aktiviteter. Dagen er lagt opp for å passe til hele familien. Det vil også være åpen kiosk gjennom dagen.  

Annonse fra Eliteserien: