Innkalling til årsmøte – torsdag 3. mars

Årsmøtet blir torsdag 3. mars 2022, og vil avholdes både fysisk og digitalt. Møtet starter klokken 18.00.

Annonse:

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år og hatt gyldig medlemskap i minst én måned. Det er tilstrekkelig at innmelding i klubben har skjedd senest 3. februar. Innmelding kan man gjøre her. Medlemskapet for 2022 må være betalt før møtestart.

Dagsorden blir i henhold til klubbens lover.

Digital deltakelse og smittevern:

Årsmøtet vil avholdes på samme måte som i 2021, der det er mulig å delta både fysisk og digitalt. Grunnet koronapandemien er det vanskelig å si om det blir begrensninger på antall deltakere fysisk, men alle som ønsker å delta må registrere seg her (kryss av for fysisk eller digital deltakelse).

Det vil være mulig å komme med innlegg og avgi stemmer både fysisk og digitalt. Fristen for påmelding til digital deltakelse er onsdag 2. mars klokken 08:00.

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet, altså senest 17. februar. Benytt epostadresse [email protected] til konstituert daglig leder, Therese Andvik Rygg, dersom du ønsker å melde inn forslag til årsmøtet.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter, inkludert forslag til årsmøtet, blir gjort tilgjengelige for medlemmene på Brann.no senest én uke før årsmøtet.

Faktura for innbetaling av kontingent blir i disse dager sendt til alle medlemmer, på epost der dette er registrert. Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] dersom du ikke har mottatt faktura innen 6. februar.

Annonse fra Eliteserien: