Informasjon: Conference League-kampene mot Go Ahead Eagles

Her får du foreløpig informasjon om kvalifiseringskampene til Conference League mot Go Ahead Eagles.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

Bortekamp i Deventer, Nederland torsdag 25. juli kl. 18.30
Hjemmekamp i Bergen, Norge torsdag 1. august kl. 19.00

Info om bortekampen:

Vi spiller altså først på bortbane den 25. juli. Vi har krav på 450 billetter på Go Ahead Eagles sin hjemmebane De Adelaarshorst i Deventer, Nederland. En times tid nord for Amsterdam. Kapasiteten på arenaen er ca. 9000. Det er første gang på lenge at de arrangerer en UEFA-kamp så vi har ikke alle detaljene rundt bortefelt etc. helt enda.

Registrer deg her hvis du har planer om å reise. Når vi får oversikt over hvor mange som er interessert vil vi starte salget. Er det flere som er interessert enn antall tilgjengelige billetter vil det prioriteres etter partoutkortinnehavere og deretter partoutkortansiennitet og/eller medlemsskap i Brann. Merk at vi altså først sjekker interessen og at endringer kan skje.

Billettene vil koste 300kr. (Prisen fra Go Ahead Eagles er på 25 euro. Det er ca. 286 kr i skrivende stund så med billettgebyr rundes det opp til 300kr). 

Registrer deg her hvis du skal reise.

Billettene vil så bli solgt via Brann sine billettsider. Salget starter i løpet av uke 28 (8.-14.juli), og de som får tilbudet vil få en 24 timers frist på å gjennomføre kjøpet. Billetten må så veksles inn i en gyldig kampbillett fra Go Ahead Eagles i dagene før kamp. Info om dette kommer på e-post til de som har kjøpt.

Du kommer altså ikke inn på kampen med billetten du først kjøper fra Ticketco/Brann.

Info om hjemmekampen

Hjemmekampen spilles på Brann Stadion torsdag 1. august kl. 19.00. 

Mandag 8. juli kl. 12.00 vil de med partoutkort få en e-post der man kan forhåndsbestille billetter. Har du partoutkort må du inn og kjøpe billetter, men merk at du ikke nødvendigvis får ditt faste sete. 

Partoutkortinnehavere har en frist frem til onsdag 10. juli kl. 12.00 til å kjøpe sine billetter. Etter dette klokkeslettet starter salget for alle andre. 

Siden vi ikke kan selge ståplasser hverken på bortefelt, Store Stå eller på Fjordkraft mister vi ca. 2000 plasser. Kapasiteten vår i Europa er derfor på 14.750. Av disse har bortelaget krav på ca. 750 billetter, og i tillegg er det en pott med billetter til bl.a UEFA m.m. Dette er også grunnen til at de 10.000 partoutkortinnehaverne ikke kan forvente å få kjøpe sitt faste sete.

Frydenbø-tribunen: Store Stå er stengt og de nederste feltene på tribunen vil ha fritt setevalg på kampdag. Du kan derfor ikke regne med at du får sitte på den plassen du velger.

Sparebanken Vest-tribunen: På det midterste feltet (Felt D) holdes det av billetter til UEFA i tillegg til tekniske seter til bortelaget (støtteapparat o.l). De billettene som ikke benyttes vil komme for salg senere.

Fjordkraft-tribunen: Siden vi ikke kan benytte bortefeltet er ståplasene her stengt. Bortelagets supportere får derfor sitt bortefelt på Fjordkraft C og D. En liten buffer må også medberegnes mellom deres og våre supportere pga sikkerhet.

BT-tribunen: Ingen spesielle endringer.

Priser:

 

voksen

barn/honnør

BT

250,-

150,-

SPV

350,-

250,-

FJORDKRAFT

350,-

250,-

FRYDENBØ

250,-

150,-

Siden dette ikke er en Eliteserie-kamp er det ingen rabatterte billetter gjennom 2 for 1 eller andre frikort-varianter.

Annonse fra Eliteserien: