I dag er det rekordforsøk

Etter rekordforsøket i «ball drop» blir det familiearrangement der små og store får prøve seg.

Annonse:

Mandagens arrangement er åpent for alle, enten man ønsker å se på eller delta. Branns samarbeidspartner Telia er initiativtaker til det morsomme stuntet. 

«Ball drop» går ut på følgende: En ball løftes opp på 40 meters høyde fra en kran og slippes rett ned. Så gjelder det å få kontroll på ballen med minimum fem berøringer uten at ballen treffer bakken. 

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp har verdensrekorden på 38,924 meter. Mandagens målsetting er at noen skal lykkes når ballen slippes fra hele 40 meters høyde og dermed sette ny, offisiell verdensrekord! 

Flere av Branns A-lagspillere kommer, og skal forsøke seg. Det skal også tidligere Brann-stjerner som Erik Huseklepp, Robbie Winters og Jan Gunnar Solli.

Kjenner du noen, eller har du selv evne til å ta ned ballen fra en slik høyde? I så fall registreres din prestasjon i Guinness rekordbok og du blir historisk! 

Fortel oss at dere kommer på facebook-eventet

Telia stiller med fine premier til publikum som mestrer litt lavere høyder.

Program:

  • Fra 13.30: Brann-spillere prøver seg på verdensrekord (40 meter) 
  • Fra 14.30: Gamle Brann-helter og publikum prøver seg. Minimum 16 år 
  • Fra 16.30: Senkes til 15 meter høyde. Alle kan prøve seg. 

Alle deltakere er med i trekningen av fine premier om man klarer det. Benytt inngang 7. Publikum sitter på BOB-tribunen. Kiosken er åpen. 

Brannbutikken er åpen frem til klokken 18.00. Ta turen innom! Der går an å benytte inngangen fra innsiden av BOB-tribunen også.

I videoen under kan du se hvordan det gikk da spillere fra Arsenal forsøkte seg på verdensrekorden:

 

Annonse fra Eliteserien: