Hyller supporterne etter sesongstarten: – Føles som hjemmekamp hver gang

Mathias Rasmussen hadde både målgivende og scoring i sin første 16. mai-kamp på Stadion. Nå hyller han publikumsstøtten Brann har fått, både hjemme og borte, i sesongstarten.

Annonse:

– 16. mai på Stadion var utrolig kult. Mobiliseringen fra alle supporterne, fint vær, målgivende, scoring og en god kamp, sier Mathias Rasmussen om sin første 16. mai-kamp på Stadion som Brann-spiller. 

I løpet av de ti første minuttene av kampen mot Sandnes Ulf spilte Rasmussen gjennom Frederik Børsting som sendte Brann i ledelsen. Så fikk han ballen selv like utenfor 16-meteren og doblet ledelsen med et skudd helt nede i hjørnet. De 16.617 på tribunen tok fullstendig fyr, og jubelen stilnet ikke før alle hadde forlatt Stadion etter kampslutt. 


Rasmussen var ikke med i bortekamp mot KFUM, uken før møtet med Sandnes Ulf på Stadion. Da sonet han karantene etter at han fikk to gule kort mot Sogndal hjemme. 

– Når man er ute av laget i én kamp kan alt skje, for det er vanskelig å bytte på et lag som vinner. Så jeg ble veldig glad da jeg fikk starte mot Sandnes Ulf, og jeg hadde noe å bevise. Da var det deilig å få den kampen der, sier Rasmussen. 

Allerede på lørdag kommer Fredrikstad til Stadion, og Rasmussen var en av spillerne som fikk hvile under gårsdagens cupkamp mot Voss (som Brann vant 7–0). 

– Fredrikstad blir en tøff kamp. De spiller litt på samme måte som oss, men vi har et veldig godt lag og kan slå alle lagene vi møter, sier Rasmussen. 

Han håper alle som tok turen på Stadion 16. mai kommer tilbake til lørdagens kamp. 

– Å ha de i ryggen betyr alt. Vi har merket det på alle kampene i år, både hjemme og borte. Det føles som om vi har spilt på hjemmebane hver gang. Deres positivitet smitter over på oss, sier Rasmussen. 

Fredrikstad ligger på femteplass i OBOS-ligaen, mens Brann er nummer to etter seks serierunder. Det skiller tre poeng mellom lagene, i favør Brann. 

Billetter til kampen kjøpes her. 


Husk at du kan ta Staddabussen fra Os, Kleppestø, Straume og Åsane for bare 15kr t/r Stadion.

Annonse fra Eliteserien: