Hyller publikum

Alle i Brann er enige om èn ting etter gårsdagens kamp mot Lillestrøm – publikum leverte til ti av ti på «børsen».

Annonse:
  • Foto: Bergens Glade Gutter. 

– De har vært helt fantastiske. Vi hører dem godt og de hjelper oss veldig. Vi er skuffet over at vi ikke klarte å gi dem det de fortjener, men vi jobber hver dag for å utvikle oss til å bli det laget supporterne fortjener. Nå har vi en viktig bortekamp mot Kristiansund på mandag, før det venter tre utrolig viktige hjemmekamper. Vi skal snu dette sammen med supporterne, og håper de stiller opp like sterkt i de kommende kampene, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen. 

3410 hentet ut billetten sin til gårsdagens kamp mot Lillestrøm, som fikk en bitter avslutning da LSK utlignet like før slutt og seieren glapp. 

Men supporterne leverte fra før kampstart og til lenge etter kampslutt. 

– De ga oss en enorm støtte. Både før, under og etter kampen. Jeg gleder meg til vi kan slippe inn enda flere. Men selv om det er begrensninger på hvor mange vi får slippe inn, så var opplevelsen i går noe av det beste jeg har vært med på, sier Branns sportslige leder Jimmi Nagel Jacobsen, som var på sin første kamp på Stadion i går.

– Det er utrolig godt å ha supportene i ryggen og vi har veldig lyst til å lykkes sammen med de fremover, sier venstreback Ruben Kristiansen. 

Blant myndighetene sine krav for å kunne holde utendørsarrangement for 5000 personer er at alle skal ha grønt koronasertifikat. Derfor har Brann hatt gratis koronatester for dem som ikke har grønt sertifikat fra før, i forkant av de to siste kampene. Det samme vil bli gjort i før kampene mot Tromsø og Mjøndalen. 

I går ble rundt 1300 personer hurtigtestet for korona før kamp, og alle fikk negativt prøvesvar. 

Brann - LSK 2021 publikum BGG går mot Stadion.jpg
Før kampen gikk de syngende supporterne samlet i tog til Stadion.

 

Annonse fra Eliteserien: