Hyller gulljentene med årets bortedrakt

I sitt første år som Brann vant Toppserie-laget både serien og cupen i fjor. Det er historisk for et Brann-lag, og markeres ved at bortedrakten er sort med gulltrykk.

Annonse:

Foto: Tove Lise Mossestad.

– Jeg syns drakten er kjempekul! Den er elegant i sort, med fine gull-detaljer. Spesielt godt liker jeg at det står «For Bergen» i nakken, for det er byen og klubben vi spiller for når vi er på bortebane, sier Nora Eide Lie. 

Sammen med Signe Gaupset, Rakel Engesvik og Marit Bratberg Lund er det Eide Lie som er fotografert til årets bortedrakt. Alle fire var med på jubelsesongen i fjor, som ble kronet med både serie- og cupmesterskap. 

Drakten skal brukes for første gang allerede i serieåpningen, borte mot Lyn, lørdag 25. mars klokken 15.00. Billetter kjøpes her

Drakten er utformet i samarbeid mellom Brann, Unisport og Nike. Allerede nå kan du forhåndsbestille drakten i nettbutikken til Unisport.

– Den nye bortedrakten til Branns kvinnelag er en gjennomført og ren drakt som hyller fjorårets sesong og lagets prestasjoner. Vi er utrolig stolte av å være en del av Brann, og ser virkelig frem til nok en sesong med sportslig suksess, sier Henrik Brosø, som er teamsport sales manager i Norge for Unisport. 

– Det jentene leverte i fjor er historisk, og over all forventning. Det skulle bare mangle at vi hyller dem etter den prestasjonen. At de nå får spille med gull på bortebane håper vi kan være både inspirerende og motiverende for å gjenskape prestasjonen fra i fjor. Det er også utrolig gøy at Nike og Unisport var så positive til dette, og ville være med oss på hyllesten, sier Therese Andvik Rygg, som er leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann. 

Man kan forhåndsbestille drakten hos Unisport allerede nå!

Det blir også mulig å kjøpe hjemmedrakten før den første hjemmekampen på Stemmemyren for året. Den spilles mot Åsane på Stemmemyren lørdag 1. april klokken 15.00. Kjøp billetter til kampen her

PS! Supportervarianten vil selges uten Nike-swoosh i gull. Bortedrakten til herrelaget blir lansert ved en senere anledning. 

Annonse fra Eliteserien: