Husk onsdagens cupkamp på Os – her er praktisk informasjon

Onsdag 22. juni klokken 18.00 spiller Brann andre runde i NM borte mot Os. Her er billettinformasjon, reisetips og annen praktisk informasjon til våre supportere.

Annonse:

Billetter: 

Billetter til kampen på Kuventræ kjøpes her, og koster 150,– for voksne og 50,– for barn. Kampen nærmer seg utsolgt, så her bør man sikre seg billett fort! 

Reise til kamp: 

Bataljonen har ingen organisert reise til Os, men i tillegg til å reise med egne biler kan man ta bussen. 600-bussen går fra flere steder i Bergen, blant annet fra Bystasjonen, og man går av på stoppet Flåten sør som er nærmest banen. Bussen går hvert 10. - 15. minutt. Bussturen tar rundt 60 minutter.

Hvordan gikk det sist? 

Brann møtte Os i cupen tilbake i 2015, sist Brann var i OBOS-ligaen. Da vant Brann 6–1, og Alejandro Castro scoret tre, Kasper Skaanes to og Erik Huseklepp ett. Av spillerne i dagens Brann-tropp var i tillegg til Skaanes, Fredrik Pallesen Knudsen med i kampen i 2015. Assistenttrener Erik Huseklepp spilte også, og Branns nåværende toppspillerutvikler Hassan El Fakiri var Os-trener. 

Veien videre: 

Om Brann tar seg videre mot Os, er neste runde i NM torsdag 30. juni. Hvor den spilles og hvem som blir motstander blir klart i en trekning etter cupkampene som spilles torsdag 23. juni. 

TV-kamp:

Bergensavisen sender kampen direkte, om man ikke har mulighet til å reise til Os og se kampen fra tribunen. Sendingen starter 17.25.

Annonse fra Eliteserien: