Hundrevis ble koronatestet utenfor Stadion

Lørdag kveld begynte Brann testingen av supportere som skal på søndagens kamp mot Odd. Testingen gikk som smurt.

Annonse:

- Testingen har gått enda bedre enn vi kunne håpet på. Det har knapt vært kø, og alt har flytt fint. Både sykepleierne som testet og de som noterte ned personalia gjorde en kjempejobb. Nå er vi klar for å teste enda flere i morgen, sier Brann-lege Magnus Myntevik, som har vært ansvarlig for å sette opp teststasjonene utenfor Stadion. 

Lørdag fra 18.00-21.00 var det første runde med testing utenfor Stadion. Flere hundre personer testet seg da, og alle var negative. 

Mulig med drop-in

Søndag er teststasjonene åpne mellom klokken 09.00-12.00. Har du ikke booket time, kan du bestille her. Ellers er det mulig med drop-in, da testkapasiteten er litt høyere enn det er åpnet for i booking-systemet. Dette gjøres mellom 09.00-12.00

Les mer om testingen her.

For å få slippe inn 5000 på morgendagens kamp må alle i publikum enten fått første dose med vaksine for minst tre uker siden, hatt Covid-19 siste seks måneder eller ha en negativ test 24 timer før kampstart. 

Det er fremdeles noen billetter igjen til kampen. Det kan man kjøpe her. 

  • Tre timer før kamp åpner Brannbutikken i BOB-tribunen, Fotballpuben i Frydenbø-tribunen er åpen fra to timer før kampstart. 
Annonse fra Eliteserien: