Brann-Viking-19

Her er de beste ledige plassene

Kamp søndag! Se vår oversikt over hvor de beste ledige plassene er akkurat nå.

Annonse:

Stadion har tilskuerkapasitet på 12.900 i 2018-sesongen. For øyeblikket er det mange gode alternativer uansett hvor man ønsker å sitte - eller stå.

På BOB-tribunen er det mange ledige plasser og god anledning til å til å sitte samlet om man er mange. Unntaket er på felt D som er midt bak mål, der det nesten er utsolgt.

Feltet som benyttes av Bataljonen Ung er cirka halvfullt for øyeblikket. Dette er bak målet på BOB-tribunen.

På Sparebanken Vest-tribunen kan man få plasser langt bak på tribunen på flere felt, men spesielt på endene (felt A og G). Ellers er det mest ledig på de nedre radene, men unntak av felt D som nesten er utsolgt.

På Frydenbø er det god plass på Store Stå som tar 1000 tilskuere.

Våre rimeligste plasser på Stadion er de unummererte plassene på felt A og D nedre på Frydenbø-tribunen. Her er det mye ledig.

På øvre del av Frydenbø-tribunen selges det kun voksenbilletter på D-feltet. Det er mye ledig her, og tilsvarende på A-feltet på motsatt side. Det er færre ledige seter i midten av tribunen.

Vi minner om at bortefeltet er på BOB-tribunen felt F i år. Så langt tyder forhåndssalget på at det kommer rundt 100 gulkledde for å følge laget sitt.

Enkelt å kjøpe

I billettsystemet er det enkelt å se både priser og tilgjengelige billetter. Ikke minst er det enkelt å kjøpe billetter, både via mobil og andre enheter. Du får billettene direkte tilsendt på epost og SMS. Da unngår du kø, og du sparer penger sammenlignet med billettprisen om man kjøper over disk på Stadion.

Alle som har bestilt fysisk partoutkort, og som ikke har betalt eller hentet dette, kan gjøre det i billettboden ved inngang 9 frem mot kampstart. Vær ute i god tid.

Brann - Bodø/Glimt spilles klokken 18.00 søndag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: