Her er Branns treningskamper i 2019

Gledelig nyhet: Seks av treningskampene blir sendt direkte på ba.no.

Annonse:

Det foreløpige oppsettet for vinteren viser at Branns A-lag har planlagt syv treningskamper frem mot seriestarten i slutten av mars.

Her er oppsettet:

  • Fredag 25.1: Brann - Nest-Sotra. Vestlandshallen, klokken 12.00. Sendes live på ba.no.
  • Tirsdag 12.2: Brann - Start. Maspalomas stadion, Gran Canaria, klokken 14.00. Sendes live på ba.no.
  • Lørdag 23.2: Kristiansund - Brann. Kristiansund stadion, klokken 17.00. Sendes live på en av Discoverys plattformer.
  • Lørdag 2.3 Brann - Haugesund. Trolig Vestlandshallen. Klokken 15.00. Sendes live på ba.no.
  • 6.-16.3: Treningsleir med to kamper i Marbella, Spania. Motstandere og kampdatoer uavklart. Sendes live på ba.no (Amedia eier disse rettighetene).
  • Lørdag 23.3: Brann - Sogndal, Myrdal kunstgress. klokken 15.00. Sendes live på ba.no.

Alle kampene direkte på web

Tre av kampene skal altså spilles i Bergen. Men uavhengig av hvor kampene spilles vil publikum få muligheten til å se Brann-laget i aksjon. Det er Bergensavisen (BA) som har sikret seg rettighetene til de kampene Brann eier, mens Discovery har rettighetene til bortekampen mot Kristiansund.

Gjennom Amedia har BA også rett til å vise Branns to kamper under Marbella-oppholdet, slik at mediehuset totalt vil få seks treningskamper på menyen i vinter. Dersom Brann avtaler flere treningskamper i 2019, vil disse også bli streamet på ba.no.

Det er Sigvald Sveinbjørnsson, sjefredaktør og administrerende direktør i Bergensavisen, glad for:

- BA har på få år blitt den viktigste kringkasteren av lokalfotball i Bergen, og vi har etter hvert erfaring fra svært mange direktesendinger fra fotballoppgjør. Det er veldig gøy å kunne tilby leserne våre Branns treningskamper, inkludert generalprøvene før sesongstart.

- Det er også kjekt å kunne tilby disse kampene utenfor spesialabonnentene til TV-kanalene. Alle kampene blir fritt tilgjengelige for BA sine abonnenter, sier han.

Mye lokalfotball direkte

Nyhetsredaktør Rune Eriksen i BA beskriver rettighetene som en førjulspresang til alle som har hjertet i Brann:

- Det er en milepæl og historisk for BA at vi nå har sikret oss rettighetene til Branns treningskamper i 2019. Vi følger Brann tett og har en solid dekning på nett og papir gjennom hele året, men nå tar vi nye steg og viser at BA har muskler og satser, sier nyhetsredaktøren.

BA planlegger en solid pakke med studiosendinger med eksperter, supportere og gjester før, under og etter kampene.

- Vi skal gjøre vårt for å løfte interessen og engasjement rundt kampene - og med den digitale kraften som BA har er jeg overbevist om at dette vil bidra til å løfte BA enda mer og gi Brann større interesse inn mot sesongstart. Dette er nok et bevis på at BA er Brann, sier Eriksen. 

BA skal i tillegg fortsette det tette samarbeidet med lokalfotballen i 2019. Det blir direktesendinger fra Toppserien for damer, fra kampene til Åsane og Sotra i 2. divisjon, samt en rekke kamper i 3. divisjon.

Glad BA satser

Onsdag skrev Brann.no at BA har økt markedsavtalen med Brann vesentlig i forhold til de siste årene. Sammen med rettighetene til treningskampene gir det mediehuset stor synlighet i Brann-sammenheng.

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, gleder seg over at ba.no skal sende kampene og bygge et solid redaksjonelt produkt rundt hver kamp i vinter.

- Dette er først og fremst et tilbud som våre supportere bør juble for. Men det er også god og viktig markedsføring av Brann inn mot en ny sesong, mener hun.

Oppsettet for Eliteserien 2019 blir presentert onsdag 19. desember.

Kjøp partoutkort 

Annonse fra Eliteserien: