Her er Branns nye speider

Brann har ansatt danske Ole Nielsen (49) som speider. 49-åringen har lang erfaring, og skal bidra til rekrutteringen til Branns A-lag.

Annonse:

– Vi er utrolig glade for å ha fått til en avtale, som gjør at Ole starter som speider hos oss. Han har allerede begynt i jobben, og er i full gang. Han er en dyktig hardtarbeidende speider med masse rutine og et stort nettverk. Vi har ønsket oss flere ressurser til å bidra med rekrutteringen til vårt A-lag og det får vi nå. Ole skal jobbe i de områdene vi finner interessante å rekruttere spillere fra, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

Nielsen signerte avtalen med Brann i forrige uke, og er allerede i gang med å se etter spillere som kan bli aktuelle for Brann i fremtidige overgangsvinduer. 

Lang erfaring

Dansken har jobbet som speider i nesten 30 år, og kan skilte til klubber som Newcastle, Everton, Celtic og Leicester på listen over klubber han har jobbet for. I Danmark jobbet han som sjefsspeider i syv år, fra 2015 til 2022. 

– Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang i Brann. Jeg har kjent Jimmi i flere år, og vi har hatt dialog om denne stillingen i en periode nå. Jeg ser frem til å jobbe tett med både Jimmi og Eirik (Horneland), sier Nielsen. 

I tillegg til at han har jobbet som speider i en årrekke, har han også vært sportssjef i en kort periode. Han holder også kurs for speidere i Danmark i det danske fotballforbundet. 

Han sier dette om hvordan arbeidsdagene vil bli: 

– Jeg skal se mange kamper, både på stadion, på TV og via digitale verktøy vi har til rådighet. Jeg vil være mye på reise, men vil kommunisere jevnlig med både Jimmi og Eirik, sier han. 

Nielsen skal se kamper i inn og utland i tiden fremover, og kommer først til Bergen til Branns hjemmekamp mot Molde lørdag 21. oktober. 

Annonse fra Eliteserien: