Her er Branns nye økonomisjef

Brann har ansatt Eirik Norvald Christensen som ny økonomisjef. Han tar over for Bjarte Eikeland, og starter i jobben 1. juni.

Annonse:

– Da denne stillingen dukket opp tenkte jeg at denne sjansen må jeg sette i mål, og jeg gleder meg stort til å jobbe med det unike engasjementet som er rundt Brann, sier Christensen.

Han kommer fra stillingen som leder for bankområdet  i Sbanken. Tidligere har han også jobbet i Konkurransetilsynet og Sparebanken Vest, og han har tatt en doktorgrad i samfunnsøkonomi ved UIB (Universitetet i Bergen). 

De siste drøye syv årene har han jobbet i Sbanken og vært en del av bankens ledergruppe.. 

– Det var et stort engasjement fra kundene til Sbanken, og jeg trigges av å jobbe med ting der det er et stort engasjement. Det er det til de grader rundt Brann, sier han. 

Siden tidlig 1990-tall har han stort sett hatt partoutkort på Stadion med enkelte hull på akkurat den CV’en de siste årene.  

– Eirik kommer inn med en fantastisk erfaring og de beste referanser. Vi gleder oss til å få han på plass, både med hans kompetanse og hvordan han er som type, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

De siste årene har Bjarte Eikeland vært økonomisjef i Brann, og han søker nå nye utfordringer. Det siste året har Brann fått slettet all gjeld, og klubben vil i 2023 for første gang i historien rapportere i «grønn sone» hos NFF. 

– Jeg ønsker også å takke Bjarte for den fantastiske jobben han har gjort for Brann gjennom sine år i klubben. Vi er trygge på at Eirik vil videreføre det gode arbeidet Bjarte har gjort, sier Kalvenes. 

Annonse fra Eliteserien: