Ordfører Marte Mjøs Persen klippet snoren som under den offisielle åpningen av studenthyblene på Brann stadion.

Her åpnes studenthyblene offisielt

Tre uker etter at Brann overleverte studenthyblene på den nye Fjordkraft tribunen ble studenthyblene offisielt åpnet onsdag ettermiddag.

Annonse:

1. august overtok studentorganisasjonen Sammen hyblene på stadion og studentene begynte å flytte inn umiddelbart.

– Vi er stolte over å ha dere boende sammen med oss i en så viktig del av livet deres, sa Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, i sin tale på den offisielle åpningen.

Fra Brann stilte også Veton Berisha og Vito Wormgoor som hadde med gratisbilletter til den kommende kampen mot Tromsø i innflytningsgave til studentene. Ordfører Marte Mjøs Persen sto for snorklippingen. 

IMG_3328
Vito og Veton delte ut billetter i innflyttingsgave til studentene.

Våren 2016 ble det gjennomført en mulighetsstudie om lokalisering av et nytt Brann Stadion. Av 15 potensielle tomter var det ett alternativ som stakk av med seieren, og det var selvsagt dagens tomt på Nymark.  

5. desember 2017 vedtok klubben byggeplanen på et ekstraordinært årsmøte. To år senere stod tribunen klar til seriestart, og nå er også 288 nye hybler og leiligheter tatt over av Sammen og klare til innflytting.

Hybelleilighetene er på ca. 16-18 kvm, og leilighetene ligger mellom 23-39 kvm. I tillegg er det laget et felles oppholdsrom med kjøkken og stue til studentene.  

Førstkommende søndag, 25. august klokken 18.00, er første hjemmekamp etter at studentene kom i hus på stadion. Som student får du alltid ekstra gode priser på stadion, sjekk ut tilbudet her. 

Annonse fra Eliteserien: