Helsvart kveld i Bodø

Ingenting stemte for Brann-spillerne i kveld. Laget tapte til slutt 0-5 for Bodø/Glimt.

​​​​​​​
Brann startet kampen på verst tenkelig vis. Allerede etter sju minutter sto det 1-0 til hjemmelaget etter at Kasper Junker utnyttet passiv forsvarspill fra Branns side. Fem minutter senere var Junker på plass igjen etter meget godt angrepsspill av hjemmelaget. 2-0 før kvarteret var spill, og et marerittåpning var et faktum.

Fra vondt til verre

I det 29. minutt var Daouda Bamba frempå etter en god pasning av Taijo Teniste. Brann-spissen satte ballen i nettet, men scoringen ble annullert for dytt i ryggen.

I stedet skulle Bodø/Glimt fortsette med dominansen. 3-0 kom på straffespark ved Philip Zinckernagel etter 32 minutter, før Ulrik Saltnes satte en retur i mål bare to minutter senere. Brann var i ferd med å bli utklasset i Bodø.

Roligere etter pause

Det ble ikke flere scoringer i 1. omgang. Etter pause gjorde Brann flere justeringer, men kampen var avgjort og Brann fikk aldri opp tempoet i spillet sitt. Bodø/Glimt var fremdeles det beste laget, men sjansene kom ikke like ofte som før pause.

I det 54. minutt skulle Kasper Junker fullbyrde hat-tricket sitt da han ble spilt gjennom av Zinckernagel. Brann taper 0-5, og stort mer er det egentlig ikke å si om denne kampen.

5-0: Kasper Junker (54.)

Aspmyra stadion. Eliteserien fotball, 6. runde. 200 tilskuere. Dommer: Espen Eskås, Bækkelaget SK. Gule kort: Amer Ordagic, Brann.

Bodø/Glimt (4-3-3): Joshua Smits -  Alfons Sampsted, Brede Moe (Ole Amund Sveen fra 81.), Marius Lode (Marius Høibråten fra 70.), Fredrik Bjørkan - Sondre Brunstad Fet (Sammy Skytte fra 70.), Patrick Berg, Ulrik Saltnes - Philip Zinckernagel (Sebastian Tounekti fra 81,), Kasper Junker (Victor Boniface fra 70.), Jens Petter Hauge

Brann (4-3-3): Ali Ahamada – Taijo Teniste (Gilli Rolantsson fra 46.), Ole Martin Kolskogen (Bismar Acosta fra 46.), Vegard Forren (Christian Eggen Rismark fra 60.), Ruben Kristiansen (Thomas Grøgaard fra 60.) – Petter Strand, Kristoffer Barmen, Amer Ordagic (Marcus Mehnert fra 77.) – Gilbert Koomson, Daouda Bamba, Robert Taylor