Hele trenerteamet har forlenget avtalene sine med Brann

Hele Branns trenerteam, inkludert hovedtrener Eirik Horneland, har forlenget sine kontrakter med Brann for to år.

Annonse:

– Vi er veldig glad for at vi har fått med hele trenerteamet på nye og lengre kontrakter. Det er et unikt fellesskap i trenergruppen, og de fungerer veldig godt sammen. De har komplementære ferdigheter og samarbeider godt både på det menneskelige og det faglige. Det er en ambisiøs gruppe som vi er veldig fornøyd med å ha med oss i de kommende årene, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen. 

Artikkelen fortsetter under videoen. NB: Vises ikke videoen, se den direkte på YouTube her.

For alle i Branns trenerteam har nå forlenget sine avtaler. Hassan El Fakiri (toppspillerutvikler), Helge Haugen (fysisk trener), Dan Riisnes (keepertrener) og Daniel Nordheim Pedersen (analyse) hadde avtaler som gikk ut etter årets sesong, men de er nå med ut 2026. 

Hovedtrener Eirik Horneland og assistenttrener Erik Huseklepp sine avtaler gjaldt ut 2025, men disse er nå forlenget ut 2027. 
 

CR6_1645 lagbilde.png

– Voldsom trivsel

Flere i dagens trenerteam har vært i Brann i en årrekke, men hele gjengen har jobbet sammen siden starten av 2023. I fjor vant Brann cupfinalen og tok sølv i serien. 

Hovedtrener Eirik Horneland svarer dette på spørsmål om hvorfor han ønsket å forlenge sin avtale med Brann. 

– Det er en voldsom trivsel og det er utrolig kjekt å jobbe med alle som er i Brann. Spillere, støtteapparatet, administrasjonen og styret. I tillegg er det en enorm entusiasme rundt klubben med folk som er lidenskapelig interessert i klubben. Den entusiasmen betyr mye, og det er utrolig kjekt å jobbe med her når klubben betyr så mye for så mange, sier Horneland. 

For han har det vært viktig å få med hele støtteapparatet på lengre avtaler.

– Det er dyktige folk i støtteapparatet, og vi har vokst nært hverandre. Det er flinke folk og vi utfyller hverandre, så det er en fantastisk gjeng å jobbe med, sier Horneland. 

På sesongens syv første kamper har Brann sanket 14 poeng og ligger på andreplass på tabellen. Branns neste kamp i Eliteserien er bortekampen mot Lillestrøm søndag 12. mai.

 

Annonse fra Eliteserien: