Heggebø: – En uvirkelig følelse

Eliteseriedebuten kom mot Lillestrøm for to runder siden. Lørdag kveld fikk Brann-talentet oppleve Brann Stadion for første gang som A-lagsspiller. 

Annonse:

Lars Arne Nilsen valgte den unge bergenseren Aune Heggebø fra start mot Haugesund. Spissen var strålende fornøyd med muligheten, men var skuffet over at det bare ble uavgjort i vestlandsderbyet. 

– Det var en spesiell følelse å spille på stadion. For laget jeg har vært og sett på hele livet. Det var en uvirkelig følelse å stå der og synge Nystemten. Godt at jeg fikk spille, men skulle gjerne hatt de tre poengene, sier 18-åringen.

 Må gripe sjansen

Aune er klar på at dette ga mersmak, og at han ønsker å bidra mer til laget denne sesongen.

– Nå som det har kommet litt skader og diverse, så gjelder det for oss ungdommer å ta sjansen. Det er en veldig fin mulighet til å vise oss frem fra vår beste side. For hver gang en spiller på dette nivået, så hever en seg litt etter litt, konkluderer han med.

Det ble ingen scoring på Heggebø eller de andre spillerne, selv mener han Brann burde ha gått av banen med seieren. 

– 1. omgang er bra. Da bør vi score og jeg føler meg mye mer involvert i spillet. I 2. omgang detter jeg litt ut, og hele laget går egentlig ned et steg. Kommer ikke til like mange muligheter og er ikke like farlige siste tredjedel. Jeg føler vi kunne vunnet denne kampen, oppsummerer Aune 
I tillegg legger han til sin egen innsats som spiss: 

– Jeg merket at det var tøffe midtstoppere jeg spilte mot, og når fysikken kanskje ikke er helt der enda, så gjelder det å være smartere enn dem. Funket delvis i 1. omgang, mens etter pause ble det en del vanskeligere. 

– Jeg får bare omstille og tenke neste kamp. Og samtidig håpe på at jeg får spille den, sier den optimistiske spissen.  

Også Sander Marthinussen fikk sin Brann-debut mot Haugesund da ble byttet inn knappe fem minutter før slutt. 

Sander

 

Annonse fra Eliteserien: