Hegerberg: – Mildt sagt deilig å være tilbake

Onsdag 12. juni var Andrine Hegerberg endelig tilbake på banen etter nesten ett år ute med skade, da Brann møtte FK Haugesund i cupen. Her forteller hun om hvordan det var å spille kamp igjen, og om den tøffe opptreningstiden.

Annonse:

31-åringen pådro seg en leddbåndskade under en treningskamp i fjor sommer, og hadde før onsdag ikke spilt en offisiell kamp siden 1. juli 2023. 

– Jeg tror det er få som har gledet seg så mye til å spille andre runde i cupen som det jeg gjorde på onsdag, sier Hegerberg med et smil om munnen.

Hun legger ikke skjul på at det har vært en tålmodighetsprøve å jobbe seg tilbake. Det som egentlig skulle være mellom 3-5 måneders opptrening, ble etterhvert mye lengre. 

– Det føltes veldig som om jeg tok ett steg frem, og så to tilbake, og det var veldig frustrerende, sier hun. 

For å holde motivasjonen oppe, har hun fokusert på å se fremover og alltid se på det store bildet. 

– Veldig respekt for at om man gjør en ordentlig jobb, så blir det enklere når man først er tilbake. Det at kroppen føles så bra både en og to dager etter kamp som det gjør nå, gir meg en bekreftelse på at jeg har gjort en OK jobb i alle fall, sier hun.

Lørdag 15. juni kan det være muligheter for å se henne i aksjon igjen når Brann møter Vålerenga på Intility, men hun gleder seg mest til 22. juni. Da håper hun å få spille foran fansen på Brann Stadion når Arna-Bjørnar kommer på besøk. Billetter til den kampen kjøper du her!

Hegerberg forteller mer om tiden som har vært og om hvordan det var å endelig spille kamp igjen i intervjuet i videovinduet under.

Ser du ikke videoen? Da kan du se den direkte på vår YouTube-kanal her.

Annonse fra Eliteserien: