Haugland: – Blir en spennende høst

Karoline Haugland forlenger kontrakten sin til ut 2025. 

Annonse:

Se intervjuet i videovinduet over.

25-åringen kom til Brann i januar, og nå har hun bestemt seg for å bli værende minst to år til. 

– Det er en veldig fin gjeng, og jeg utvikler meg bra her. Jeg trives veldig godt i Brann, og så blir det en veldig spennende høst. Det er mye å se frem til, sier hun.

29. august skal det spilles kvartfinale i cupen, og så står Champions League-kvalifisering i Polen for tur i september. Men aller først skal det spilles ny kamp på Brann Stadion 26. august mot Lyn. 

– Det var helt fantastisk å spille der forrige gang med alle tilskuerne som kom, sier hun.

Da vant Brann 3–0 mot Avaldsnes, og Haugland vartet opp med en lekker målgivende pasning i forkant av 2–0-målet til Larissa Crummer. Denne gangen er målet å sette ny publikumsrekord i Toppserien 2023, og billetter til kampen finner du her.

– Vi håper det kommer enda flere nå når vi skal spille der mot Lyn, og at vi tar tilskuerrekorden og 3 poeng, avslutter hun. 

Viktig spiller for laget fremover

Sportslig leder Aleksander Olsen er veldig fornøyd med det Haugland har levert de første månedene hun har vært i Brann, og er glad for å ha hun med videre. 

– Hun er en veldig anvendelig spiller som kan spille i flere posisjoner. I tillegg er hun en hardtarbeidende og veldig positiv person i spillergruppa, som har et godt etablert toppserienivå, sier Olsen. 

Hovedtrener Martin Ho mener også at Haugland er en viktig spiller for laget, og en høyt respektert person i gruppen som de yngre spillerne kan se opp til. 

– Ferdighetene hennes på banen snakker for seg selv, og jeg tror vi kan hjelpe henne til å bli enda bedre. For at vi skal være et suksessfullt lag så er det viktig med en gruppe nøkkelspillere som kan dra dette laget fremover, og jeg tror Karoline kan være en av de, sier Ho. 

Annonse fra Eliteserien: