Sterk borteseier mot Haugesund

Brann snudde kampen mot Haugesund og dro i land en meget viktig 3-2-seier.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Brann snudde kampen og dro i land en uhyre viktig seier.

90 + 4. min: Litt tumulter på slutten. Gult til Jakob Serafin og Fredrik Haugen.

90 + 3. min: Amin Nouri skaffer laget et frispark med cornerflagget.

90 + 2. min. Piotr fint ute og hindrer avslutning fra Ibrahim.

90 + 1. min: Deyver Vega blir erstattet av Peter Orry Larsen.

90. min: Fredrik Haugen bredsider ballen like til side for stolpen fra 11-12 meter.

89. min: Haugesund får frispark på midtstreken. Keeper Bråtveit legger inn i feltet. Wormgoor rydder unna.

87. min: Ruben Kristiansen blir tatt, og Kristoffer Haraldseid får gult kort.

82. min: Gilli slår inn fra venstre til Børven som på andre forsøk header ballen i mål til 3-2 til Brann!

81. min: Fredrik Haugen skyter frisparket godt over mål.

80. min: Brann får frispark fra 23 meters hold.

79. min: Fredrik Gytkjær kommer inn for Sondre Tronstad.

78. min: Stølås legger inn fra venstre, men Velde får ikke styrt ballen i mål der han står rett foran Piotr.

77. min: Vega får ballen i feltet, men bommer på hel volley.

76. min: Haugesund får klarert nok en corner til en ny corner for Brann.

75. min: Brann går i angrep, får corner. Vega legger inn. Pallesen Knudsen header såvidt utenfor til ny corner.

75. min: Gilli Rólantsson kommer inn for Marengo.

73. min: Torgeir Børven blir spilt frem i bakrom, men vippen hans får ikke høy nok bue og keeper redder.

72. min: Marengo og Kristiansen kommer seg forbi på venstrekanten, men sistnevntes innlegg går bak mål.

70. min: Ibrahim header rett utenfor etter innlegg fra venstre.

68. min: Kristoffer Haraldseid skyter utenfor på frispark fra 18-19 meter.

62. min: Marengo får gult kort. Traff ikke ballen helt på taklingen der.

60. min: Torgeir Børven kommer inn for Kasper Skaanes.

59. min: Deyver Vega blir spilt i gjennom i feltet, men blir revet ned i feltet. Vito Wormgoor setter straffen sikkert i mål! 2-2! Cosic får også gult kort.

57. min: Piotr bokser det første innlegget unna. Dommeren gir frispark til Brann på det andre.

56. min: Brann under press. Tronstad avslutter, men Nouri blokkerer til corner.

55. min: Deyver Vega skrur corneren bak mål.

54. min: Amin Nouri pørver å legge inn fra høyre. Blir blokkert til corner.

52. min: Haugesund gjør sitt andre bytte. Tor Arne Andreassen går av og blir erstattet av Marco Cosic.

51. min: Kristoffer Barmen går ned i en duell med Pallesen Knudsen. Han blir liggende og tar seg til hodet.

50. min: Der kommer byttet. Velde kommer inn for Abdi.

48. min: Han hinker av banen og Kristoffer Velde gjør seg klar for å komme inn.

47. min: Ali Abdi ligger nede med skade, men det er ikke hodeskade, så spillet går ikke videre nei. Der stoppet dommeren opp og fikk fysio inn på banen for behandling.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang. Brann går rett i angrep og får corner. Det blir panikk i feltet, men hjemmelaget rydder til slutt unna til innkast.

PAUSE: Brann våknet etter egen utligning, men slapp dessverre inn et nytt mål på corner rett før hvilen.

45. min: Haugesund angriper langs høyrekanten og legger inn. Abdi er farlig nær 3-1, men treffer ikke skikkelig.

44. min: Stølås legger inn. Det blir ny mølje og Ikenna Anthony Ikedi måker ballen i mål fra kort hold. 2-1 til

43. min: Ibrahim skyter fra 17-18 meter. Rett over! Men Piotr er borti ballen og det blir corner. Den fister han til ny corner.

42. min: Brann kommer til nytt innlegg fra høyre, Barmen får ikke god nok klem på headingen.

38. min: Haugen legger inn fra venstre. Barmen header såvidt utenfor.

36. min: Vega utfordrer inn i feltet og får skutt, men til side og for høyt.

35. min: Haugen legger inn, men Ikedi header unna. Brann beholder ballen.

34. min:  Brann angriper langs høyresiden. Amin Nouri er med opp og legger inn. Får corner.

30. min: Haugesund kaster langt fra sin venstreside. Ballen stussen gjennom feltet og Ruben Kristiansen kan gå fremover, men blir felt.

28. min: Haugesund kontrer og vinner en corner. Stølås legger inn. Piotr bokser, men får feil treff på ballen. Ny corner. Den blir ryddet unna.

24. min: Vega legger inn fra høyre. Barmen må slenge seg frem og får treff på ballen som går forbi keeper og i mål til 1-1!

22. min: Også denne gangen ble det farlig! Men det ender med et skudd over mål.

21. min: Fredrik Haugen er for sein i en takling og får frispark mot seg på Haugesunds høyrekant. Stølås legger inn. Piotr bokser unna, mens Wormgoor stupheader unna i neste situasjon. Corner til hjemmelaget.

19. min: Kristoffer Haraldseid ligger på sidelinjen og vrir seg etter et ublidt møte med Marengo, som slipper unna med tilsnakk fra dommer Eskås.

18. min: Vito Wormgoor har vært en tur av banen og fått behandling, slipper inn på banen igjen nå.

17. min: Tor Arne Andreassen setter inn 1-0 til hjemmelaget etter corner og mølje foran mål.

16. min: Haugen med et farlig tilbakespill til Piotr som må skli ballen vekk til kast.

13. min: Vega finner Barmen med et lavt innlegg fra høyre, men dagens spiss får ikke kontroll på ballen.

10. min: Abdi avanserer mot kanten av sekstenmeteren og fyrer løs. Et bananskudd som ender i tverliggeren og går over!

08. min: Et langt innkast fra venstre går via Barmes hode og stang-ut. Corner til Haugesund. Det blir farlig, men ender med at Ikenna Anthony Ikedi skyter høyt over fra 16-meters hold.

07. min: Sivert Heltne Nilsen for sein i en takling på Shuaibu Lalle Ibrahim. Frisparket taes av Fredrik Pallesen Knudsen. Han slår ballen langt fremover. Brann klarerer til kast.

05. min: Vega smeller av fra kanten av sekstenmeteren, ballen går via et Haugesund-bein og inn til Barmen som også skyter. Men skuddet blir blokkert.

02. min: Haugesund med kampens første angrep, men blir for upresise.

01. min: Haugesund tar avspark.

2-3: Torgeir Børven (82.)

27. serierunde Eliteserien. Haugesund stadion. 6100 tilskuere. Dommer: Espen Andreas Eskås, Bækkelagets IL. Gult kort: Marko Cosic, Kristoffer Haraldseid, Jakub Serafin (Haugesund), Fredrik Haugen, Ludcinio Marengo (Brann).

Haugesund (4-4-2): Per Kristians Worre Bråtveit - Kristoffer Haraldstveit, Vegard Skjerve, Fredrik Pallesen Knudsen, Alexander Stølås - Sondre Tronstad (Fredrik Gytkjær fra 79.), Ikenna Anthony Ikedi, Jakub Dominik Serafin, Tor Arne Andreassen (Marko Cosic fra 52.) - Liban Ali Abdi (Kristoffer Velde fra 50.), Shuaibu Lalle Ibrahim.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Kasper Skaanes (Torgeir Børven fra 61.), Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Deyver Vega (Peter Orry Larsen fra 90.), Kristoffer Barmen, Ludcinio Marengo (Gilli Rolantsson fra 74.).