Haugen: - Bittert med stolpeskudd

Fredrik Haugen irriterer seg over at skuddet hans ikke avgjorde søndagens oppgjør.

På overtid kunne Haugen blitt den store helten, men stolpen hindret mål og tre poeng.

- Både Kristoffer Barmen og jeg har sjanser på slutten. Det er bittert at det stolpeskuddet ikke går inn, sier en skuffet Haugen til Brann.no etter 1-1 mot Lillestrøm.

Slik forklarer han den enorme muligheten:

- Jeg får den litt ut på siden og får til en grei avslutning. Det går nesten inn slik at vi hadde fått med oss tre poeng, forteller han.

- Ikke bare vi som sliter

Fredrik Haugen mener laget mangler litt av den flyten og marginene som de hadde i vårsesongen:

- Etter min mening fortjente vi denne seieren. Vi har nok av sjanser til å avgjøre dette, og det føles som to tapte poeng, bemerker han.

Målet Lillestrøm scoret kom som en følge av et frispark. Som mot Sandefjord ble en defensiv dødball avgjørende for at Brann tapte poeng.

- Det er utrolig kjipt. Vi føler vi har god kontroll på kampen, og så får de et mål ut av ingenting på en dødball. Lillestrøm er et godt dødball-lag, så vi er nødt til å være tøffere i feltet. Vi gjorde ikke en god nok jobb der, påpeker Branns midtbanemann.

Til tross for at det ble poengdeling har Brann-spilleren tro at laget kan henge med i kampen om medalje helt inn.

- Det er veldig ubeleilig at vi taper poeng når Rosenborg spiller uavgjort. Det er selvfølgelig utrolig kjipt å stå her nå, men vi er fortsatt med.

- Det er fem kamper igjen, og det er ikke bare vi som sliter. Vi må bare begynne å vippe disse kampene i vår favør, så skal det være mulig å ta igjen de fire poengene, konkluderer Haugen med.

Kampen mot Rosenborg spilles søndag 28. oktober klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: