Hauge: – Skal gjøre vårt ytterste for klubben og supporterne

Robert Hauge har nå ledet to Brann-treninger sammen med resten av trenerteamet. Her forklarer han hva som er hovedfokuset gjennom treningsuken.

Annonse:

Hauge har vært assistenttrener i Brann siden 1. januar 2015. Etter at Brann og Lars Arne Nilsen ble enige om å avslutte arbeidsforholdet på mandag, er det Hauge som leder laget sammen med resten av trenerteamet til en permanent løsning er på plass. 

Torsdag hadde Brann sin andre trening denne uken, ute på kunstgresset på Nymark. 

– Jeg tar en dag om gangen, men vi trenerne og spillerne skal forberede oss best mulig til neste kamp, sier Hauge. 

Brann er på jakt etter ny hovedtrener, men hvem det blir og når det er klart er fremdeles ikke klart. Hauge har hatt flere roller i Brann siden han var spiller på slutten av 1980-tallet, og han var også sentral trenerteamet som vant seriegull i 2007. 

To hovedpunkter

Neste motstander i Eliteserien er Molde på Aker Stadion. Og selv om Hauge ikke vet om det er han som leder laget i den kampen, må forberedelsene gjøres. 

– Vi har lovet hverandre, både spillerne og trenerteamet, at vi skal ta ansvar og stå opp for laget, klubben og supporterne. Vi skal gjøre vårt ytterste hver dag for hverandre og alle som følger oss, sier Hauge. 

Og legger til: 

– Spillemessig skal vi angripe med hurtig pasningsspill i lengderetningen. Vi skal ha stor gjennombruddskraft og slippe oss mer løs på siste tredjedel. Og så skal vi ha tettere avstander i angrep. Dette vil gi både hurtigere kombinasjonsspill og gjøre det lettere å vinne igjen ballen om vi mister den høyt i banen, sier Hauge. 

Brann sin neste kamp er borte mot Molde mandag 10. august. 

Annonse fra Eliteserien: