Har skrevet ny toårsavtale

Marit Bratberg Lund (25) har skrevet under på en ny kontrakt med Brann, og forlenget avtalen sin til å gjelde ut 2024.

Annonse:

– Jeg skriver ny kontrakt fordi jeg tror Brann er det beste stedet for meg å være akkurat nå. Det er veldig gøy å være med på den utviklingen som skjer i klubben. I tillegg til at jeg trives veldig godt, sier Bratberg Lund til brann.no. 

25-åringen kom til Sandviken fra Kolbotn før 2021-sesongen, og har på sine to år i Sandviken og Brann blitt seriemester to ganger og vunnet cupen. Hun startet seniorkarrieren i Fart. 

Landslagsdebut

Både i 2021 og 2022 har hun levert gode prestasjoner for Brann, noe som resulterte i at hun i år fikk landslagsdebuten. Hun står nå oppført med to A-landskamper. 

– Marit har hatt en veldig god utvikling siden hun kom til Brann for to år siden, og vi har stor tro på at hun skal fortsette å utvikle seg i årene som kommer også. Vi er veldig glad for at hun blir med oss videre. I tillegg til å være en god spiller, har hun også gode verdier som stemmer overens med klubbens, sier sportslig leder og påtroppende hovedtrener Olli Harder. 

Bratberg Lund  er en av flere spillere som er seriemester både med Sandviken og Brann. Hun oppsummerer det første året i Brann slik: 

– Det første året i Brann har vært utrolig bra. Vi har fått med oss veldige gode resultater. Og den støtten vi har fått fra supporterne har vært helt unik og veldig gøy å få være med å oppleve, sier hun. 

Allerede nå kan du sikre deg fast plass til kampene i Toppserien i 2023 med partoutkort. Det er et begrenset antall sitteplasser tilgjengelig her.

BB220327BB455.jpg
Marit Bratberg Lund i Toppserien-kampen mot Arna-Bjørnar på Stemmemyren. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN.

 

Annonse fra Eliteserien: