Har skrevet kontrakt ut 2025

Marthine Østenstad (21) skrev torsdag under på en ny kontrakt med Brann, som strekker seg ut 2025-sesongen.

Annonse:

– Jeg er veldig glad for å ha signert ny kontrakt. Jeg trives veldig godt i Brann, og har utviklet meg mye siden jeg kom hit. Nå ser jeg frem til nye år i Brann, sier Østenstad til brann.no.

Midtstopperen kom til Sandviken i fjor, og hadde kontrakt ut 2022. Denne er nå forlenget. Før Østenstad kom til Brann spilte hun barnefotball i Madla, før turen gikk videre til Viking og Klepp. I år har hun vært på banen i 15 kamper og scoret ett mål. 

Hun har også aldersbestemte landskamper på de aller fleste landslag fra og med jenter 15.

– Jeg var aldri i tvil om å skrive nye kontrakt med Brann. Jeg er sikker på at det er her jeg vil være. Det er flinke folk her og jeg ser frem til å utvikle meg videre, samtidig som vi skal kjempe om titler, sier hun.

Grunnet EM i England er det pause i serie- og cupspillet nå i juli. Når det starter opp igjen i august skal Brann kjempe om å vinne grunnspillet- og sluttspillet i serien, det er kvartfinale i cupen og kvalifisering til Champions League.

– Det blir en travel, men kjekk avslutning på sesongen. Vi skal kjempe på mange arenaer, og vi skal virkelig få testes oss i Champions League, sier Østenstad. ¨

Østenstad er nå den spilleren i Branns kvinnelag som har den lengste kontrakten.

– Historisk sett har det vært kontrakter på ett til to år i kvinnefotballen, men utviklingen den siste tiden har gjort alt mer profesjonelt. Med økende interesse og inntekter har den sportslige utviklingen allerede tatt steg, og den vil gjøre det i årene som kommer også. For oss er det viktig å investere i de unge spillerne som vi har stor tro på at skal ta store steg fremover. Derfor er vi veldig fornøyd med at Marthine blir med oss i mange år fremover, sier sportslig leder og trener for SK Brann kvinner, Olli Harder.

Og legger til:

– En viktig jobb for meg som sportslig leder er å legge til rette for at vi skal fortsette å utvikle oss, og denne kontraktsforlengelsen er en del av den jobben.

IMG_7253.JPEG
Marthine Østenstad og sportslig leder/midlertidig hovedtrener Olli Harder

 

Annonse fra Obos-ligaen: