Har signert ny eFotball-spiller

Tommy Wold Gjelsvik (21) fra Os er det nyeste tilskuddet i Branns eFotball-lag.

Annonse:

Osingen Tommy Wold Gjelsvik har signert for Brann, og blir dermed den tredje spilleren i årets tropp. Han har lagt bak seg mange gode resultater på den virtuelle fotballbanen, blant annet som kretsmester i Hordaland med Os Fotball i fjorårets NM. 

–Det er en drøm å få drive med sin favoritthobby for klubben som står meg nærmest. Enten det er som fotballspiller eller FIFA-spiller: det å få være en del av klubben er det som betyr mest. Samtidig er det veldig kjekt å få være med på å bygge opp FIFA som E-sport i Norge, som jeg tror vil vokse veldig de neste årene. 

Ansvarlig for eFotball i Brann, Åsmund Elgesem, er veldig fornøyd med signeringen.

– Å få med Tommy på laget er veldig gledelig. Han har vist gode resultater, et voldsomt engasjement og lyst til å utvikle seg hos Brann. I tillegg til å være en god FIFA-spiller er han en person vi tror passer veldig godt inn i gruppen vår. 

Kan debutere i dag

I dag er det også første runde regionmesterskapet i Vest for fotballkretsene Hordaland, Sunnmøre og Sogn og Fjordane. Brann skal i dag spille tre kamper mot Smørås 2 fra klokken 20:00. Hver seier gir 3 poeng. Gjelsvik er i troppen, og får kanskje sin debut allerede i dag! 

Følg kampene på Brann sin egen Twitch-kanal fra klokken 20.00: https://www.twitch.tv/sportsklubbenbrann

Annonse fra Eliteserien: