Har signert historisk avtale

Sparebanken Vest signerte fredag en avtale som gjør dem til Branns generalsponsor i fem nye år. Det er tidenes lengste sponsoravtale for Brann.

Annonse:

– Sparebanken Vest har vært en samarbeidspartner i med- og motgang, opp- og nedturer i nesten 20 år. At de nå går på en ny femårsavtale, ett år før dagens avtale utløper, er veldig gledelig for Brann. Det gir oss langsiktighet med vår største og viktigste partner, sier daglig leder i Brann Vibeke Johannesen.

Sparebanken Vest har vært hovedsponsor for Brann siden 2004. Den nåværende avtalen hadde utløp etter 2022-sesongen, men nå er den forlenget til å gjelde ut 2027. 

Avtalen er verdt over 50 millioner kroner.  

– Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har med Brann, og er glade for å støtte klubben videre. Sparebanken Vest er opptatt av å vise at vi er en langsiktig støttespiller for klubben, i både tykt og tynt, sier konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth.

(Saken fortsetter under bildet.)

SPV og Brann14.jpg

 

Også på drakten til kvinnelaget

For Brann og SPV handler ikke bare avtalen om fotball. Generalsponsoren er også en viktig bidragsyter til Branns bærekraftsprosjekt. Prosjektene handler blant annet om grønn omstilling av Stadion, kampen mot utenforskap, og ikke minst satsingen på å løfte kvinnefotballen til det nivået den fortjener. 

– Siden 2004 har Sparebanken Vest vært på Brann-drakten, og i den nye avtalen blir de en av de største bidragsyterne til kvinnelaget i Toppserien. Og fra 2023 vil de være synlig også på drakten til kvinnelaget vårt. Det er viktig signal for den videre utviklingen.

– Det er ingen tvil om at Brann er en viktig aktør på flere områder i byen vår, og vi er stolte av å være en medspiller! Nå gleder vi oss masse til søndagens viktige kamp og skal heie det vi kan, sier Tonje Marie Schreiner, markedssjef i Sparebanken Vest. 

Til media: 

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, er tilgjengelig for media på telefon fra klokken 12.00. Det samme er konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth, på 951 98 430. 

Annonse fra Eliteserien: