Har scoret i tre kamper på rad – nå venter Lillestrøm på Åråsen

Aune Heggebø (21) har scoret i de tre siste kampene i Eliteserien. Unggutten forteller brann.no hvordan den siste tiden har vært og om forberedelsene til Lillestrøm-kampen.

Annonse:

(Toppbilde: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport)

– Da jeg kom tilbake fra skade var jeg litt usikker på hvordan formen var, men det har gått veldig fint. Det er synd vi bare har fått med oss 3 poeng på de tre siste kampene, men det er godt å kunne bite fra meg og skaffe litt målpoeng.

21-åringen var lånt ut til Øygarden i OBOS-ligaen forrige sesong. Der hadde han åtte mål i løpet av sesongen.

– Det var veldig viktig for meg å få spilletid på et såpass høyt nivå. Jeg spilte 30 kamper og fikk jevnt med spilletid. Hadde jeg blitt værende i Brann i fjor hadde jeg nok sittet mest på benken, så det utlånet gjorde meg godt. 

Heggebø var tatt ut til U-19-landslagstroppen tidligere denne måneden, men måtte melde forfall. Derfor har han fått god tid til å forberede seg til de neste kampene i Eliteserien sammen med Brann.

– Jeg personlig har brukt denne perioden til å forbedre meg på det jeg kan bli bedre på. Vi spilte treningskamp mot Sogndal som spiller en noenlunde lik formasjon som vår neste motstander Lillestrøm. Vi har fått noen fine bilder derfra som vi kan bruke inn mot lørdagens kamp.

Angrepsspilleren er glad i å trene utenom fotballøkter også, blant annet på treningssenteret. 

– Når jeg er på «gymmen» prøver jeg å trene på ting som er relevant på fotballbanen. Generell styrke og eksplosivitet er viktig, i tillegg til å fokusere på skadeforebyggende trening. 

Brann trenger å ta poeng de neste kampene for å sikre en bedre plassering på tabellen, og neste motstander er Lillestrøm borte på Åråsen førstkommende lørdag kl. 18.00.  

– Vi står med 10 poeng etter 17 kamper, men det er fortsatt muligheter. Det er ekstremt viktig å ta poeng de neste kampene. Det har vært mye dårlige resultater i år, men vi setter enormt stor pris på den stemningen supporterne klarer å skape på Stadion og ikke minst det trykket de klarte å skape borte mot Strømsgodset, det hjalp oss veldig mye.

Billetter til bortekampen mot Lillestrøm kan du kjøpe her! 

Annonse fra Obos-ligaen: