Har passert 11.000 til 16. mai-kampen

Vi tror på fullsatt Stadion når det igjen er tid for norsk fotballs store festkveld.

Selv om kampen er over en uke unna viser tallene fra Branns billettsystem at 16. mai fortsatt fenger publikum på en helt annen måte enn alle andre oppgjør i løpet av året. Mandag formiddag er det solgt over 11.000 billetter.

Det er ikke motstanderen vår, Sandefjord, som lokker de store massene. Det er lysten til å ta del i en årelang Brann-tradisjon og markere dagen før 17. mai på Stadion som utløser engasjementet.

- Vi tror på et fullsatt Stadion 16. mai, forsikrer kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.

Allerede nå påpeker hun at folk som vil sitte mange samlet må kjøpe sine billetter raskt dersom de skal få ønskene sine innfridd.

- Kapasiteten er 17.686, men det selges jevnt og trutt, så jeg ville ikke ventet til veldig nær kampdagen med å kjøpe billett, påpeker hun.

Men først: Molde!

I fotballen snakker man ofte om å ta én kamp om gangen. Det gjør selvsagt spillerne våre fortsatt, men for Brann som arrangør er det to kamper om gangen som gjelder nå.

Det er nemlig bare tre dager mellom lørdagens oppgjør mot Molde på Stadion og den tradisjonsrike 16. mai-kampen.

Annonse:

Schutz håper publikum har tenkt å være til stede på begge oppgjørene.

- Lørdagskampen mot Molde er like viktig for oss, både når det gjelder poengfangst og tilskuertall. Vi ønsker oss over 12.000 tilskuere her når kampen starter klokken 20.00 på lørdag, sier hun.

Det lønner seg alltid å kjøpe billetter på forhånd. Kjøp i dag - til begge kampene - så  går du en spennende uke i møte.

Brann - Molde, lørdag 13. mai klokken 20.00.

Brann - Sandefjord, tirsdag 16. mai klokken 18.00.

Kjøp billetter 

Annonse fra Eliteserien: