Har operert – ute i tre måneder

Onsdag kveld ble Lars Krogh Gerson (31) operert for en muskelskade i låret. Han er ute i tre måneder.

Annonse:
  • Toppbildet ble tatt da Krogh Gerson hadde sin første trening med Brann, etter at han kom ut av innreisekarantenen.

– Lars fikk seg en muskelskade i låret helgen før han kom til oss. Vi fikk tilsendt resultat av bildeundersøkelse i Spania som viste en liten muskelskade som normalt gjør at spiller er tilbake etter 2-3 uker. På grunn av Covid-19 karantene fikk man ikke gjort en MR-undersøkelse da han ankom Norge. Den er gjort nå, og der ble det avdekket en muskelskade av sånn karakter at man vurderte det som best å operere. I går, onsdag, ble han operert på Fana Medisinske Senter hos Dr. Asle Kjellsen. Man regner med at han er tilbake i spill om rundt tre måneder, sier Brann-lege Magnus Myntevik.

Krogh Gerson ble klar for Brann på overgangsvinduets siste dag, 12. mai, og har kontrakt med Brann ut 2022. Han kom vederlagsfritt fra spanske Racing Santander.

– Det er veldig kjedelig å få denne starten, og det var ikke det jeg håpet på. Nå må jeg ta tiden til hjelp, og jobbe hardt for å komme tilbake. Jeg skal støtte laget så godt jeg kan fra sidenlinjen, men jeg jobber meg tilbake fra skaden, sier Krogh Gerson. 

Spørsmål fra media rettes til Brann-lege Magnus Myntevik. Han er tilgjengelig på telefon fra klokken 11.10 til 11.40. 

Annonse fra Eliteserien: