BB240407ZH033

Har gjennomført en vellykket operasjon

Mandag ble Niklas Jensen Wassberg operert for korsbåndsskaden han pådro seg i forrige helgs kamp mot Viking. Operasjonen var vellykket, men 19-åringen blir ikke å se på fotballbanen før i 2025.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

– Niklas har i dag blitt operert for en korsbåndsskade, og operasjonen gikk som den skulle. Nå starter rehabiliteringen og opptreningen for han, og vi skal følge han tett opp på veien tilbake til fotballbanen. Vi må følge med måned for måned for å se fremgangen, sier Brann-lege Arne Instebø.

Det var i bortekampen mot Viking, søndag 14. april, at 19-åringen måtte byttes ut med store smerter i kneet. Videre undersøkelser har bekreftet en korsbåndsskade, og det var denne han ble operert for mandag.

– Operasjonen gikk fint, og nå skal jeg ta det rolig den neste uken. Så starter opptreningen for å bli klar igjen til neste sesong, sier Jensen Wassberg.

Brann vet at det er stor interesse fra media for å snakke med Jensen Wassberg. Den neste uken bruker han på å komme seg etter operasjonen, og en plan for når media kan møte han kommer senere.

Annonse fra Eliteserien: