CR6_7939 - sign

Har forlenget ut 2027: – Jeg stortrives

Felix Horn Myhre (24) har skrevet under på en ny kontrakt med Brann, som gjelder ut 2027.

Annonse:

– Jeg er veldig fornøyd med at ny kontrakt nå er i boks, sier Horn Myhre til brann.no. 

24-åringen hadde egentlig kontrakt med Brann ut neste sesong, men denne er nå forlenget til å gjelde ut 2027. 

Hele spekteret

Horn Myhre signerte for Brann i 2021, og kom til klubben på sommeren. Da lå Brann sist i Eliteserien, og selv om poengfangsten ble bedre på høsten endte det med nedrykk til OBOS-ligaen. Så startet oppturen, som toppet seg med seieren i cupfinalen i mai. 

– Jeg har vært gjennom hele spekteret i Brann, med store nedturer og store oppturer. I det siste har vi hatt noen tunge kamper, men vi må se fremover og jeg gleder meg veldig til resten av sesongen og spill i Europa, sier han. 

Den lange kontraktslengden forklarer han slik: 

– Jeg stortrives her i Brann og har det veldig fint. Jeg tror vi har noe veldig bra på gang og jeg er veldig fornøyd med å være Brann-spiller. Det vil jeg fortsette å være, og derfor har jeg signert en lang kontrakt, sier Horn Myhre. 

Horn Myhre står med 72 kamper og 12 mål så langt for Brann. 

– Felix har gjennom sin tid i Brann utviklet seg fra å være en ung og spennende spiller, til å bli en viktig profil for Brann. Vi er veldig fornøyd med at han nå har signert en lang avtale med Brann, og ser frem til at vi sammen skal fortsette utviklingen, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

CR6_7966 - drakt.JPEG
  • Med halvtårspartoutkort får du med deg alle de siste seriekampene på Stadion til rabattert pris. Kjøp fast plass her.
Annonse fra Eliteserien: