moller wolfe

Har forlenget ut 2026

David Møller Wolfe (20) har skrevet under på en ny kontrakt med Brann, som strekker seg ut 2026-sesongen.

Annonse:

– Det er utrolig stort å få signere en så lang kontrakt med klubben jeg har holdt med siden jeg var barn. Det er en drøm for de fleste gutter i Bergen, og at jeg får oppfylt den i lang tid fremover er veldig stort for meg, sier Møller Wolfe til brann.no.

20-åringen kom til Brann fra Bergen Nord, sommeren 2019. I fjor vinter signerte han kontrakt med Brann ut 2023, og denne er nå forlenget ytterligere tre år.

24 kamper i 2021

I 2020 var Møller Wolfe på utlån i Åsane, før han ble en del av A-stallen til Brann til 2021-sesongen. I fjor var han på banen i 24 kamper for Brann, og scoret sitt første mål i siste serierunde mot Sarpsborg 08.

For Møller Wolfe, Brann og alle som er glad i klubben var 2021 et tøft år både på og utenfor banen. Nå ser han fremover, med ny lang kontrakt.

– Nå skal jeg først og fremst bli helt skadefri, og få kontroll på kroppen. Så håper jeg å kunne spille meg inn på laget etter noen gode treningsuker, og bidra til at vi rykker rett opp igjen, sier Møller Wolfe.

Sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen er godt fornøyd med å ha fått i orden en ny og lang avtale for Møller Wolfe.

– Vi har gitt han en lang kontrakt, fordi vi har stor tro på han som spiller. Han passer inn i klubbens strategi, med at han er ung, lovende og har gode holdninger. Wolfe har alt tatt steg og vist Eliteserie-nivå, og nå gleder vi oss til å jobbe med han videre slik at han kan utvikle seg enda mer, sier Nagel Jacobsen.  

moller wolfe drakt.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: