Har forlenget kontrakten ut 2024

Ruben Kristiansen har skrevet under på nok en kontraktsforlengelse med Brann, som gjør at han er Brann-spiller også i 2024.

Annonse:

– Det er kjekt å ha dette på plass allerede nå, og jeg er heldig som får være med på dette videre, sier Ruben Kristiansen til brann.no. 

35-åringen vil dermed ha kontrakt inn i sitt 10. år i Brann. Han kom til Brann og Bergen midtveis i 2015-sesongen, og har blitt værende siden. 

Han har rukket å spille 213 kamper, noe som har ført han opp på delt 15.-plass over spillerne med flest kamper i Brann-historien. 

– En ære

Kristiansen kom til Brann som venstreback, men har de siste sesongene spilt mest som midtstopper. 

– Jeg trives veldig godt med å spille for klubben, og det er en ære å få være med på det vi holder på med, sier han. 

De siste knappe to månedene har han slitt med skader, men i helgens kamp mot Viking var han tilbake i startoppstillingen. Nå ser han lyst på det som venter i månedene fremover. 

– Jeg satser på å få bidratt mye i høst, og jeg gleder meg veldig til det som kommer. Vi skal til Europa, det blir flomlyskamper på Stadion. Vi har alt vunnet cupen, og jeg håper vi kan være med å kjempe om ting i fortsettelsen også, sier han. 

– Ruben er en utrolig viktig spiller for laget vårt og blir nærmest bedre og bedre for hvert år, så vi er veldig fornøyd med at vi får han med oss i 2024 også, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

Ruben drakt.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: