Har forlenget avtalen sin med Brann

Thore Pedersen (27) skrev tirsdag under på en ny kontrakt med Brann, som strekker seg ut 2026-sesongen.

Annonse:

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

– Det kjennes deilig. Vi har hatt dialog en stund, og det er godt å ha det i boks nå, sier Pedersen til brann.no. 

27-åringen kom til Brann før 2023-sesongen, og hadde en avtale ut 2024. Det er denne som nå er forlenget til å gjelde ut 2026. 

Pedersen ble cupmester, tok seriesølv og spilte 30 kamper i sin første Brann-sesong. 

– Det var et utrolig gøy førsteår, og vi har noen spennende på gang. Det er en fin spillergruppe, støtteapparat og fantastiske supportere, så jeg ser frem til å fortsette reisen her i Brann, sier Pedersen. 

BB230831ZT013 (2).jpg

På vei tilbake

Årets sesong har så langt ikke gått som haugalendingen ønsket seg. Allerede på den tredje treningsøkten på treningsleiren i Marbella pådro han seg en hamstringskade, som har holdt han utenfor fotballbanen siden. 

Men nå er 27-åringen på bedringens vei. 

– Det var kjedelig å bli skadet der nede, men jeg har prøvd å jobbe for at det ikke skal påvirke meg. Det nytter ikke å gå rundt å synes synd på seg selv, og nå gleder jeg meg til å bli skadefri og spille fotball igjen, sier han. 

Branns sportslige leder, Per-Ove Ludvigsen, er godt fornøyd med å ha med seg Pedersen videre. 

– Både vi og han ønsket å få til en ny avtale, så da var det ingen grunn til å vente lengre. Han er en anvendelig spiller som kan brukes i mange posisjoner, og det er viktig for oss, sier Ludvigsen til brann.no. 

Brann serieåpner borte mot Tromsø, mandag 1. april. Søndag 7. april er det klart for første hjemmekamp, da kommer Fredrikstad på besøk og billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: