isak tomar 2

Har fått ny kontrakt – blir fast medlem i A-stallen

Isak Tomar Hjorteseth (18) skrev onsdag ettermiddag under en ny og forlenget kontrakt med Brann. Den nye avtalen gjelder ut 2025, og 18-åringen er nå et fast medlem av A-stallen.

Annonse:

– Det er gøy at klubben har troen på meg, og har gitt meg en lang kontrakt. Det føles godt, sier Tomar Hjorteseth til brann.no.

18-åringen kom til Brann i starten av 2021 fra FK Fyllingsdalen, og trente jevnlig med A-laget fra starten. Så var han uheldig og brakk foten. Han trente seg opp igjen i Brann, og reiste på lån til FK Fyllingsdalen da tredjedivisjon startet opp på sensommeren i fjor.

Tatt steg

Da Brann startet sesongoppkjøringen for 2022-sesongen var Tomar Hjorteseth med A-laget, og han har fått noen innhopp i treningskampene gjennom vinteren.

Han har gjort det så bra at han nå ble belønnet med en ny og lengre kontrakt.

– Jeg har gått mye på Stadion og alltid hatt lyst til å spille for Brann. Nå skal jeg fortsette å trene hardt, pushe meg og ta ny steg, sier Tomar Hjortseth.

– Isak er en ung spiller som har tatt store steg i sesongoppkjøringen vår. Derfor ga vi han en ny proffkontrakt, og han blir nå et fast medlem av A-stallen, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Han beskriver Tomar Hjortseth slik som spiller:

– Han er teknisk, klok, har et godt blikk for spillet og en god fysikk. Han er enda veldig ung, og kan utvikle seg til å bli enda bedre. Han er også ydmyk og har en god innstilling, sier Nagel Jacobsen.

Tomar Hjorteseth begynte å spille fotball for Mathopen og var i klubben frem til han fylte 13 år. Da gikk turen videre til FK Fyllingsdalen, som han spilte i frem til han meldte overgang til Brann i 2021. 

Isak Signering.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: