Har ekstra motivasjon før Tromsø-kampen

Søndagens kamp mot Tromsø blir første gangen Robert Taylor (26) spiller på Alfheim Stadion siden han dro derfra i 2019.

Annonse:

– Det blir morsomt å dra tilbake til Tromsø. Jeg har ikke vært der siden jeg dro derfra i 2019, og jeg kjenner jo mange av spillerne der, så jeg føler jeg har litt ekstra å bevise. Jeg vil veldig gjerne vinne, og har en ekstra motivasjon inn mot denne kampen.

Taylor kom til Brann fra Tromsø i januar 2020, og har siden den tid spilt 45 kamper for Brann. Lillestrøm-kampen ble hans Eliteserie-kamp nummer 100 totalt.

– Det er veldig viktig for begge lagene å ikke tape denne kampen. Hovedfokuset er å ikke tape, slik at gapet på tabellen ikke blir for stort. Det kommer til å bli en tøff kamp. Det er viktig å få med seg poeng hjem igjen til Bergen.

Etter seieren mot Lillestrøm forrige helg har moralen i laget vært god. Spillerne har jobbet godt på treningsfeltet og føler seg klare til bortekampen på Alfheim Stadion, som vel og merke er på kunstgress.

– Vi spilte godt mot Lillestrøm. Vi vant dueller og hadde bedre kontroll enn i tidligere kamper vi har spilt. I Tromsø kommer vi til å spille på kunstgress, så vi må fokusere på å holde ballen langs bakken istedenfor å ta dueller som det kan bli mye av på naturgress. Så fort vi vinner ballen må vi ta godt vare på den og holde den langs bakken.

På Åråsen var det ca. 200 Brann-supportere som så laget ta tre etterlengtede poeng forrige helg. Stemningen var god, og midtbanespilleren er takknemlig for støtten. 

– Det var helt fantastisk å ha så mange supportere på tribunen mot Lillestrøm. Det var en fantastisk følelse og støtten gjorde oss godt. Tromsø er litt lengre unna, så vi får se om noen tar turen dit, men uavhengig om vi har supportere der eller ikke skal vi gjøre vårt aller beste for alle som sitter hjemme og heier på oss. 

Kampen mot Tromsø har avspark klokken 20.00 og sendes på Eurosport Norge og Discovery+.

En annen Brann-spiller som møter gamle lagkamerater er Ruben Kristiansen. Her er hva han sier før møtet med Tromsø:

Annonse fra Eliteserien: