Har du besøkt byens nyeste møteplass og varmestue på Fløyen?

Gjør som Brann og klubbens partnere – planlegg ditt neste treff i idylliske omgivelser ved Skomakerdiket.

Annonse:

– Med Skomakerstuen ønsker vi å styrke området rundt Skomakerdiket som et naturlig samlingspunkt der hele byens befolkning kan møtes, sier Anita Nybø som er administrerende direktør for Fløibanen AS. 

Kun ti minutters gange fra Fløibanens øvre stasjon ligger Skomakerdiket. Her finner man Skomakerstuen som åpnet i februar – en splitter ny møteplass og varmestue på byfjellet Fløyen. 

I juni hadde Brann sommertreff for samarbeidspartnere, og dette ble lagt til Skomakerstuen. Både Brann og partnerne syns plassen var perfekt for relasjonsbygging, da det både var rom for faglig innhold og relasjonsbyggende aktiviteter. 

Passer for alle

Skomakerstuen er lett synlig når man kommer gående langs Skomakerdiket. På en kald og grå regnværsdag kan du komme inn og varme deg på en kopp kakao og en nystekt svele, og på en deilig varm sommerdag kan du nyte en is mens du skuer utover vannet.

Skomakerstuen passer perfekt som turmål for hele familien, og egner seg også godt å besøke for rullestolbrukere og med barnevogn. Det er åpent fra 11-16 hver helg, i tillegg til helligdager og ferier. 

I skoleferiene er det også mulig å låne gratis kanoer og padle seg en tur på Skomakerdiket.

I tillegg til et turmål i seg selv, er Skomakerstuen møterommet i skogen for kreative timer med kolleger og samarbeidspartnere. 

Skomakerstuen er stedet hvor de gode samtalene, nye strategiene og de kreative ideene får blomstre i takt med fuglesang og årstid. Om du booker Skomakerstuen vil det bli servert Bryggeloftets ferske fiskesuppe med nystekt brød til lunsj. I pausene serveres Eikhaugen Gjestegards blåbærbolle og noe varmt å drikke til.

Ønsker du å booke Skomakerstuen for ditt kreative møte?

Annonse fra Eliteserien: